שוב שאלה מי יודע להכין "פיניונים"??

may55

New member
מי יודע איך מכינים "פיניונטי" ????

רורגד בטח את האלופה בבישולים. מי יודע איך מכינים את הבצק ?????????????? והכול????????????????? " פיניונטי" זה מאכל מתוק המורכב מבצק כמו רולדה צרה שחתכו לחתיכות קטנטנות באלכסון והיו מלאות במי סוכר עם שקדים אולי אפו והן בצבע חום ואחר היו שמים על עלה לימון והיו קבוצות של "פיניונים".
תודה מראש
 

may55

New member
שוב שאלה מי יודע להכין "פיניונים"??

רורגד בטח את האלופה בבישולים. מי יודע איך מכינים את הבצק ?????????????? והכול????????????????? " פיניונטי" זה מאכל מתוק המורכב מבצק כמו רולדה צרה שחתכו לחתיכות קטנטנות באלכסון והיו מלאות במי סוכר עם שקדים אולי אפו והן בצבע חום ואחר היו שמים על עלה לימון והיו קבוצות של "פיניונים". תודה מראש
 

רותי ב.

New member
אולי מחר אחפש באחד מספרי

הבישול, או שרורגד תגיב עוד לפני שאמצא.
 

RORGAD

New member
מאי אני מצטערת אך הגעתי רק עכשיו

מריקודי עם, ורק עכשיו ראיתי את הבקשה שלך, מחר בבוקר אתן לך את המתכון, אני פשוט לא זוכרת את הכמויות, אני צריכה לחפש את המתכון, יש לי אותו זה בטוח, כי אין מתכון מבית אימי שאין לי, אבל אני צריכה לחפש, אסטה מאניאנה קרידה.
 

may55

New member
תודה לרותי ורורגד../images/Emo51.gif

אסטו אספרנדו כאונדו טיופו ככרס העיקר כסווס כאולו אס "פינינונס"
 

tsiporganeden

New member
מאי המסר מרורגד

קוראים לעוגיות האלה פיניונאטי, וזה בעצם בצק מבושל, על האש די טרחני בשביל הכמות הקטנה של העוגיות שיוצא מזה, אך ביקשת קיבלת. מקציפים 4 ביצים שלמות לקצף קשה ואורירי, מוסיפים בהדרגה חצי קילו קמח, לשים היטב, במיקסר ממש 10 דקות ללא הפסקה, בינתיים שמים על האש, צנצנת דבש קטנה, כוס מים כוס סוכר מיץ מחצי לימון, כשמבעבע ובינתיים הבצק מוכן, מוסיפים אותו לדבש אך בצורה זו מעט בצק, לערבב היטב, שוב מעט בצק, שוב לערבב היטב, עד שכל הבצק בתוך הדבש, כמובן שזה כל הזמן על האש, ולערבב בכף עץ בלבד, לצנן כשעתיים כשכל הזמן הזה מידי מספר דקות מערבבים את הבצק, לעשות את זה במיקסר, כך במשך שעתיים, ללוש לרולדה ולחתוך למעויינים, להניח על עלי לימון או תפוז, לשים על כל עוגיה שקד, כפי שאמרתי טעים מאוד אך טרחני. בכל אופן תצליחי.
 

may55

New member
תודה רבה רבה זה טרחני אך טעים

מזכיר נשכחות לכן זה שווה!! ושוב תודה רורגד ידעתי שאת תמצאי כל הכבוד
 

RORGAD

New member
מאי שכחתי להגיד לך שהבצק צריך להיות

יותר סמיך מדליל, אם הוא יהיה דליל הרולדה לא תצא טובה והכל יתפזר לצדדים, כך שיש צורך להוציא מצקת אחת מהסירופ ולהשאיר בצד, ורק אחרי שכל הבצק כבר בסירופ אפשר לראות אם להוסיף עוד סירופ או להשאירו במקפיא לצורך אחר, (עוף בתנור, בשר בתנור וכו´...) בהצלחה.
 
למעלה