שוב שאלה (מצטערת)

yaelh8

New member
שוב שאלה (מצטערת)

למה ארמסטרונג לא ניסה לשמור על החולצה הצהובה היום? הוא שומר כוחות להרים? למה כולם אומרים שניצחונו מובטח? לא יכול מצב שהוא לא יצליח בהרים כמצופה? או חס וחלילה יפול (כמו מאיו)?

Envenom

New member
שוב תשובה

1) היום סה"כ היה שלב 4 מתוך 21. לא דחוף לארמסטרונג לשמור על החולצה (למרות שלפי מה שהראו ביורוספורט, הוא מחזיק ב53 (כבר 54 בעצם) חולצות צהובות, לעומת 8 של אולריך). 2) ראה סעיף 1. כן, סה"כ התחלת התחרות, והוא שומר כוחות. 3) כי לפי הכושר שהוא מפגין עכשיו, אין הרבה שיכולים לנצח אותו 4) אני לא חושב שיש מצב שהוא לא יצליח בהרים, מכיוון שהוא מטפס. 5) לצערנו, כולם יכולים ליפול.. אפילו ארמסטרונג. ואם אכן יקרה לו כמו שקרה למאיו (טפו טפו טפו) אז זה בהחלט יפגע בסיכוים שלו לזכות

יעל מי אמר שניצחונו מובטח...

הוא מוביל על המילטון רק בחצי דקה, ועל אולריך רק ב-55 שניות, על מנשבו בדקה. הוא הצליח לפתוח פער קצת יותר רציני מהראס, אבל זה עדיין רק דקה וחצי, והראס יכול בקלות לסגור את זה בהרים. גם מאיו, זובלדייה, מנצ'וב וסימוני למרות שהמצב שלהם ממש לא טוב, יכולים עדיין לחזור לצמרת. זה יהיה קשה, אבל אם הם ידעו לעבוד נכון ביחד, הם יוכלו לבצע התקפה יעילה בהרים. וזה לא כל כך נדיר להוריד 5 דקות בהרים. קונגו הצליח בג'ירו, להוריד ביום אחד בקטע שאפילו לא הסתיים בפיסגה, להוריד יותר משלוש דקות על המתחרים שלו. בספר השני שלו (אם את חדשה בטור, מומלץ לקרוא את שני הספרים שלו-מרתקים), ארמסטרונג מספר על קטע בהרים (טור 2000). קטע שהוא ביצע טעות קריטית (ויתר על האוכל במהלך הרכיבה), ובהרים הוא התרסק. אולריך קיזז שם כמעט 5 דקות. אז המצב רחוק מאוד מלהיות סגור, ולמען האמת ארמסטרונג לא הצליח להרוויח יותר מדי זמן ספייר להרים ולהמשך הטור (החוק החדש של הנג"ש הקבוצתי פשוט דפק אותו).

Tomer w

New member
אם כבר מדברים הל החולצה הצהובה

רוכב שזכה בחולצה פעם ראשונה או שנייה כל פעם (כמו פביאן קאנסלרה או איך שלא קוראים לו) יכול לשמור אותה לעצמו (ולא ללבוש אותה במהלך הטור )

didi651

New member
מה זאת אומרת ללבוש בכל הטור??

בכל יום מונפקת (על המקום ) חולצה צהובה חדשה הנושאת את שם קבוצתו של המוליך כולל הספונסרים שלה. מכאן אני מסיקה שהחולצה נשארת בידי הרוכב בנוסף לדובי..

aFish

New member
דרך אגב...אנקדוטה

שוב, בפינת "שאלות המאזינים" עלתה השאלה הדבילית. אם רוכב מסוים "נושא" עבור אחר את החולצה, למרות שאינו זכאי לה ממש (למשל כשמקיואן לבש את הצהובה מישהו אחר לבש במקומו, עבורו בעצם את הירוקה) האם אותו רוכב שני זכאי לשמור על החולצה...כאמור למרות שאינו זכאי לה רשמית (הוא רק השני). התשובה...כמובן כן. יכול לשמור אותה למזכרת לילדים....

אריה עכשיו הבנתי למה אתה עדיין...

ער בשעה כזו. נדודי שינה בגלל הצבע הכחול?
האחריות גדולה עליך?
גם אני לא נרדמי כמעט שבוע בלילה בגלגל התפקיד
.

cipo 1

New member
בועז איפה פטאקי דורש הסבר מדוע

הורדת אותו ואת 20 הנצחונות העתידיים שלו מהסיומת שלך. ואגב אני שמח שזה לא יקרה, פשוט מעניין לנו כך יותר. ואחרי הכל פטאקי עדין רחוק מלהיות
. המשך לכתוב אצל YBASPORT.COM אני ממש נהנה. עודד

עודד אתה וכל חברי הפורום...

מוזמנים להגיע מחר לצפייה משותפת בקטע השישי של הטור. לפרטים תצרו קשר עם יאיר במייל.

cipo 1

New member
תודה על ההזמנה אולי בהזדמנות אחרת

אולי בנג"ש לאלפ' דואז (תארגנו שוב משהו). אני כבר לקחתי יום חופש לאותו יום אבל ..........איפה ההסבר על פטאקי ????? עודד

אני מביא לפטאקי נאחס...

מאז שהתחלתי לדבר על ה-20 ניצחונות הוא לא פוגע. והיום הנאחס הגיע לשיאו, פטאקי נפגע בכתף בזמן ההתרסקות שלו. אני לא רוצה את הכישלון של פטאקי בטור השנה על המצפון שלי.

Brock Burst

New member
פאס אמורים לצאת בהודעה רשמית

בקשר לפטאקי הערב, ומשהו בתוכי אומר לי שהנקניק הזה יפרוש. אבל היי, מבחינתו יש לו אליבי טוב לכשלונות שלו

אתה ראית את ההתרסקות שלו היום?

נכון שהוא לא רכב טוב בטור השנה, אבל אם הוא פורש זה קשור כנראה לפציעה בכתף, וזה כנראה לא יהיה בגלל שהוא נקניק.

yaelh8

New member
בועז תודה על ההסבר

עדיין לא ממש ברור לי כל נושא הזמנים, הן מבחינת חישוב והן מבחינת הפערים ומשמעותם. היום התחלתי לקרוא את הספר השני, "כל שניה קובעת" ואחר שסיימתי את הראשון. אני מקוה שזה יעזור לי להבין. יעל.

ה- "רק" הזה יכול להיהפך להרבה

אם החבורה הזו תמשיך למצוא את עצמה מותקפת על ידי ארמסטרונג גם בעליות... אני מצפה בכיליון עיניים לקטע 13 ההימור שלי- לאנס מגדיל את הפער בדקה עד שלוש דקות... אם יגיע לשם בשלום..

למעלה