שוב שאלה על השינויים בתוצאות הגלוקומטר
אני מצטער שאולי אני חוזר על עצמי. אבל אני מנסה ללמוד ולהבין מה הולך.
אז ככה... היום לפני א. צהריים הייתי 119.
אכלתי חזה עוף על האש יחד עם ירקות מבושלים. האמת שהרוב שם היה בטטות והשאר קישואים, חצילים ובצל. הברירות האחרות היו - פסטה, ספגטי או אורז. לכן העדפתי את הירקות המבושלים למרות הבטטות.
שעתיים אחרי האוכל הייתי 145. האמת שהתבאסתי.
היות ואני רגיל לאחרונה לבדוק את עצמי ב17:30, בדקתי, אבל התכוננתי לכך שתהיה תוצאה גרועה.
להפתעתי התוצאה היא 103! שזה שיא אישי (המינימום שהייתי היה 105). ומבחינתי זו תוצאה מדהימה!
השאלה אם העליה והירידה הללו הגיוניות. ובכלל, אני מבין שאני לא אמור להיות מעל 130 כשעתיים אחרי האוכל, נכון?
אם כך, מה לא עשיתי נכון? מה הייתי צריך לאכול במקום? רק סלט חי? כבר לא יכול לסבול את הסלט החי. כל כך טפל.
שוב, מתנצל על השאלות החוזרות. אני תלמיד חדש ומנסה ללמוד.
אני מצטער שאולי אני חוזר על עצמי. אבל אני מנסה ללמוד ולהבין מה הולך.
אז ככה... היום לפני א. צהריים הייתי 119.
אכלתי חזה עוף על האש יחד עם ירקות מבושלים. האמת שהרוב שם היה בטטות והשאר קישואים, חצילים ובצל. הברירות האחרות היו - פסטה, ספגטי או אורז. לכן העדפתי את הירקות המבושלים למרות הבטטות.
שעתיים אחרי האוכל הייתי 145. האמת שהתבאסתי.
היות ואני רגיל לאחרונה לבדוק את עצמי ב17:30, בדקתי, אבל התכוננתי לכך שתהיה תוצאה גרועה.
להפתעתי התוצאה היא 103! שזה שיא אישי (המינימום שהייתי היה 105). ומבחינתי זו תוצאה מדהימה!
השאלה אם העליה והירידה הללו הגיוניות. ובכלל, אני מבין שאני לא אמור להיות מעל 130 כשעתיים אחרי האוכל, נכון?
אם כך, מה לא עשיתי נכון? מה הייתי צריך לאכול במקום? רק סלט חי? כבר לא יכול לסבול את הסלט החי. כל כך טפל.
שוב, מתנצל על השאלות החוזרות. אני תלמיד חדש ומנסה ללמוד.