שוב שבת

שוב שבת

עכשיו תופחות שתי תבניות ממולאות בצק לחם בחוש ללא לישה נ"ג

חוצמזה יש לנו תבנית חימר עגולה ובה מאפה פרוסות חצילים מעליהם שכבת פטריות צלויות ומעל תערובת קרם טופו ועשבי תיבול
מעל עוד שכבת פרובות חציל ועגבניות.

קציצות סלק צהוב שורש סלרי כוסברה ובצל מודבקות בקמח חומוס. מטוגנות ואז אפויות שרוטב לימון ועשבי תיבול.

קוביות טופו ברוטב חרדל וסויה, מעובה בקורנפלור מונחות על בצל קצוץ מטוגן וקוביות קישואים קטנות מגולגלות בשמרי בירה. הכל אפוי יחד.

מאפה פרוסות תפוחי אדמה שצליתי לריכוך, מעל תערובת שבבי סויה מתובלים , מעל רסק תפוחי אדמה שמנת סויה קורנית ושמרי בירה.

אורז עגול מלא עם אפונה ועדשים צהובים.

סלט סלק סגול טרי וגזר מגוררים על פומפיה עדינה, קוביות אגסים, מיצתפטזים ומיצלימון סחוט טרי. מלח פלפל שחור גרוס.

סלט כרוב סגול כרוב ירוק בצל ירוק זרעי דלעת שקדים מלוחים שבורים. רוטב חמוץ מתקתק עם מייפל טבעי.

סלט מבושל של חצילים, עגבניות, פלפלים, בצל רבעולי סלרי חצי ראש שום, הכל חתוך קטן. בסיום מעט חומץ תפוחים. בתיבול זרעי כמון מלח פלפלת חריפה והרבה גבעולי פטרוזיליה קצוצים.

סלט פרות קיץ פרוסים עם טבעות דקיקות של בצל ,מיצלימון מלח גס כוסברה טריה קצוצה.

לקינוח אפיתי בצק פריך נ"ג פוררתי והכנתי תחתית לעוגת גבינה שמנת על בסיס הגבינות החדשות שהגיעו. היא עדיין מצטננת וטרם הוחלט לגבי הרוטב.

חוככת בדעתי מה עוד

טחינה הצעיר יכין ונראה מה עוד יעלה על הדעת במסגרת הטריים.
 
למעלה