שוב שואל

HassiD

New member
שוב שואל

קניתי לפני כ-3 חודשים (!!!) באמזון.קום את מארז ההוביט עם הפסלון, היה אמור להגיע אלי תוך חודש (ז"א לפני כחודשיים).
המתנתי עד עכשיו, ואני מבין שככל הנראה המוצר תקוע במכס (לא קיבלתי שום מידע בנושא, אבל איפה עוד זה יכול להיות? המוצר עלה כ-80$).
ניסיתי ליצור קשר עם המכס, אבל כשנכנסתי לאתר שלהם, גיליתי שבעצם מדובר באתר של רשות המיסים עם מליון טלפונים למלא סניפים של הרשות.
מישהו אולי יכול לעזור לי לאן בדיוק אני אמור לפנות? (טלפון/מייל/קישור מה שלא יהיה...)

בנוסף, חשבתי לנסות ליצור קשר עם אמזון, אבל באתר שלהם רק כתוב ש"אם כתבנו שנשלח ולא הגיע - דברו עם הדואר שלכם" (או משהו כזה). ואני לא מצליח למצוא איפה אני יוצר איתם קשר בפועל.

(אני מתנצל מראש על יכולת ההתמצאות הגרועה שלי האתרים הללו, אני ממש מסתבך עם זה. תודה לעוזרים)

HassiD

New member
לא נראה לי שיש לי

יש את המספר מעקב האמזוני הזה מעל ההזמנה (מורכב רק מספרות), ופרט לעובדה שהוא לא נראה כמו מספרי המעקב הרגילים שאני מכיר מהדואר, הוא באמת גם לא עובד בקישור שצירפת...

trilliane

Well-known member
מנהל
אמזון לא שולחים דרך USPS...

או לפחות לא בצורה הרגילה (יש להם הסדרים משלהם). החבילות שלהם לא כוללות מספר מעקב לישראל ולא מתקבלות כאן כדואר רשום.

Soak

New member
פנה לאמזון בדחיפות

חיכית יותר מדיי זמן. פנה לאמזון בדחיפות דרך האתר.
לחץ על HELP למעלה ואז על contact us. סימנתי לך בתמונה המצורפת בדיוק איפה ללחוץ.

HassiD

New member
עדכון

טוב, אחד מהשניים:
או שהמכס עוקב אחרי תעבורת האינטרנט שלי, או שאמזון מקושרים ממש טוב במכס בארץ, כי היום קיבלתי בדואר משהו מהמכס....
זה נראה כמו מדבקה לבנה, עם חותמת, שנושאת עליה את השם שלי, הכתובת שלי, ומליון מספרים סידוריים עם ברקודים ואותיות.

מה אני עושה בדיוק?
בחותמת כתוב:

"תחנת מכס
דואר חבילות ת"א
פטור ממיסים"

מה זה אומר? אני אמור ללכת אליהם עם זה? לדואר? להתקשר אליהם? לבנק לשלם?

Soak

New member
רשום לך שזה פטור ממס.

לך עם זה לדואר לקבלת החבילה. תתחדש!

למעלה