שוב שלוםםם

שוב שלוםםם

קודם כל חזרתי לספר שהשבוע הצלחתי כבר כמה פעמים את הגשר רגל רגל לאחור, עם הקדימה עדיין יש לי בעייה :((( ועכשיו אני צריכה טיפים עם הסלטה קדימה שלי..סלטות אחורה אני עושה בלי בעיות והן אפילו טובות מאד הבעייה היא שהסלטות קדימה שלי מגעילות. אני נפתחת מוקדם מדי (ככה המאמנים אומרים לי) או שאני לא מנתרת מספיק גבוה או שאני לא מסתובבת מספיק מהר..מה יש לכם להציע לי? יש סיכוי שאני יצליח מתי שהוןא?????????????

סלטה קדימה

שמחה שהצלחת גשר רגל רגל! וואו, את לומדת ממש מהר, ומפנימה תיקונים בכשרון רב! לגבי סלטה קדימה- יש לך כמה טעויות שונות זו מזו. מבין השלוש, הטעות הכי קריטית לדעתי היא סיבוב לא מספיק מהיר. אפשרי לבצע גם סלטה נמוכה, אבל בלתי אפשרי לבצע סלטה עם סיבוב לא מספיק מהיר. יתכן שבגלל זה את גם נפתחת מוקדם (את לא מסיימת סיבוב, ואז את חייבת להיפתח לקראת הנחיתה למרות שלא סיימת סיבוב). תנסי לעבוד על סלטה ממקום נמוך למקום גבוה, למשל ערימת מזרנים גבוהה. זה יחייב אותך להסתובב מהר כדי להגיע לעמידה שפופה או לפחות לישיבת קירוס. זה יעזור לך גם להשיג יותר גובה. בהצלחה!

FIRES SHADOW

New member
טיפ מהמאמנים שלי שעזר

בתחילה על מזרון גבוה (עם אבטחה של מאמן!) - להישאר סגורה עד הסוף ( לנחות בישבת קירוס כמעט). זה משחרר קצת את הלחץ להיפתח מהר. חשוב! לשמור על פיסוק קל בין הברכיים כדי לשמור על אף שלם. טיפ נוסף: לנסות לנחות עם הידיים מתוחות קדימה. חשיבה כזו לא תאפשר לרוב להיפתח ו"להיזרק" עם הרגליים לפנים ופלג גוף עליון לאחור (טעות נפוצה אצל מתחילים). טיפ קטן נוסף: בזמן הסלטה "להכניס את האף לפופיק". כמובן לא לשכוח לנתר לפני לגובה. בהצלחה :)

למעלה