שוב שלום אנשים

Unicorn Fairy

New member
שוב שלום אנשים ../images/Emo9.gif

חלקכם זוכרים שעברתי פה לברך על הפורום החדש ממש בימיו הראשונים וחוצמזה אני מיודדת עם מנהל המדהים והמקסים שלהם! באתי לספר מקרה שהיה... אתמול נסענו אני וכמה חברים ברכב של אחד מהם סתם, לים. הידיד שנהג ביקש ממני להוציא דיסק מהקופסה שלו - שאלתי אותו כזה "איזה דיסק? ABSU? לקרימוסה? מה? (אלה להקות גות'יות, עזבו)" והוא עושה לי "לא...לא... תוציאי את זה של מאיה בוסקילה המלכה" אני כזה
ושואלת אותו "קנית את האלבום שלה? אתה כאילו, קטלת אותה כששאלתי אותך אם אתה מכיר אותה וזה היה רק לפני חודש!" חחח
בכל אופן כל הדרך שמענו את האלבום (המדהים, וואו הוא ממש טוב!) ואני כזה ב"יש בליבי כינור" התחלתי לשיר כזה סתם (הפתעתי אפילו את עצמי)וכזה כולם ברכב עושים לי "למה אנחנו שומעים כפול?" חחח - מסתבר ששרתי די דומה לקול שלה (ואני בכלל לא ניסיתי, שזה די נחמד כי הקול שלה ענק), על התו הנכון והכל. זה נחמד, לא? יותר מאוחר אני אקח את המיקרופון ואשיר כמה מילים של "יש בליבי כינור" ואתם תשפטו, סבבה?
בכל אופן היה נחמד נורא אתמול עם הדיסק שלה שלא הפסקנו לשמוע....
והיה נחמד לשתף אתכם פורום נחמד! נתראה!!!

BravE NeW BoY

New member
אני זוכר את הקול שלך ../images/Emo3.gif

יש לך קול יפפפפה (ששרת את slave
)

Unicorn Fairy

New member
יו תודה!!!

אבל הקול שלי ממש משתנה בהתאם לשיר שאני שרה. ואת סלייב זייפתי בטירוף בעזריאלי. ^^

|מורָה| ספרו לכולנו שכולנו נדע .../images/Emo3.gif

נפגשתם במפגש פורום בריטני ספירס או משהו כזה
אחלה סיפור אגב
ממש מדהים אפילו

Unicorn Fairy

New member
לא לא לא...

אני הייתי במפגש של פורום אוונסנס
והוא היה במפגש של פורום בריטני ספירס (שאני מודה בזה שאני חוטאת בכתיבה שם - מה אני אעשה, אני גות'ית עם חולשה לבריטני, אני לא אשמה שיש לי חולשה לנשים יפות
), ובגלל שאני מיודדת עם המנהל הפשוש שלהם, אני פתאום פגשתי אותו והוא הפגיש ביני לבין כל אלו שבאו למפגש של בריטני. אני אז שרתי להם קצת... זה הכל ^^

Unicorn Fairy

New member
היי מותר לפרסם בפורום...

את המילים של "יש בליבי כינור"? כי אני צריכה אותם... מישהו יכול לשלוח לי? בשירונט הן משובשות!

../images/Emo140.gifמותר והנה הן :

אזכור את בית אבא ואמא מודאגת חצר וגינה בה בעיר החוגגת לאורך רחוב הבית הוא הלב לדעת לאהוב זה לדעת כאב. והבית גנח עוד חמים וצנוע הלב נאנח האושר ינוע השער כאב והעצב חייך עוד אזכור אם ואב בכל יום שדועך. יש בליבי כינור ולא פעם הוא בכה ובו אמצא מזור ברגעי השמחה. לעיתים עולה קצב בתוך חשכה לעיתים עולה עצב והאור נושא ברכה. הכאב יעבור עם כה מעט אושר ייתן הרבה אור כמו גפרור בחושך ובערב חמים יש חג בחלונות ואנשים חולמים בין חילופי עונות. רק ההד משיב כשאני זועקת רק האל משיב כשאני שותקת בחלון הרחוק האור נושא ברכה חזר לכאן הצחוק ואני שוב איתך. יש בליבי כינור.....

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo51.gif!!!

אני פשוט רוצה לנסות להקליט את השיר קצת, בשבילכם. תקחו בחשבון את זה שאני מקליטה דרך הרשמקול והוא משבש את הקול ברמות - אני מקווה שזה לא יהיה קריטי. ^^

BravE NeW BoY

New member
לא זייפת, לפחות עד כמה שאני זוכר

(ויש דברים לא במקום שאמרת
ע"ע הכינוי/ניק שלי) ואחלה תמונה

Unicorn Fairy

New member
מה אני אעשה...

שזה השיר שאני הכי פחות אוהבת מהאלבום של בריטני? לא משנה זה אופטופיק - נדבר על זה בבית

Unicorn Fairy

New member
הקובץ שלי........ ../images/Emo5.gif

אני לא יכולה להעלות אותו גם אחרי ששיניתי אותו מקובץ WAV לקובץ TXT (כדי שאח"כ תוכלו לשנות אותו ולשמוע) - כי הוא כבד מידי. איך אני מקטינה את הקובץ? מישהו יודע?

BravE NeW BoY

New member
אולי תנסי להעלות לשרת חיצוני../images/Emo35.gif

משהו כמו גיאוסיטז..אנג'ל פייר.. אם את לא יודעת איך..תגידי לי ואני אעלה לך.. או אם יש לך דרך אחרת...

Unicorn Fairy

New member
אני לא יודעת (תסביר לי) +להכנס../images/Emo70.gif

הקובץ ששמתי הוא ממש באיכות גרועה, הוא עיוות את הקול שלי לחלוטין והוא נשמע מתכתי
, הוא היה לפני זה באיכות מעולה אז מקסימום חכו עד שאני אעלה לשרת חיצוני, בסדר?

Unicorn Fairy

New member
אבל אל תעלה (אם תעלה) את...

הקובץ שהעלתי. אלא תפנה אליי במסנג'ר ([email protected]) ואני אשלח לך את הקובץ הטוב, סבבה? אוף אני עוד מעט אצטרך ללכת... בעעע

Unicorn Fairy

New member
טוב הנה הקובץ!!! :))

אני מזהירה אתכם - זאת לא מאיה, זאת אני, בהקלטה טיפשית של הרגע של "יש בליבי כינור" הבית הראשון - יש גם את הפזמון אבל אני אחסוך את זה מכם
זה ללא מוזיקה, כך שזה נשמע טיפה משונה. אבל לא נורא. אוף, הרשמקול לא משמיע את הקול שלי כמו שהוא במציאות - ביאוס. *הקובץ הוא קובץ TXT אבל כאשר אתם מסיימים לשמור אותו שנו את הסיומת שלו ל WAV וכך הוא יעבוד*

Unicorn Fairy

New member
זה נשמע נורא :(

בקובץ המקורי זה נשמע מהמם. עזוב, אני אעלה את זה בהזדמנות או שברייב ניו בוי יעזור לי...

למעלה