שוב שלום - יש לי שאלה דחופה

gal2gal

New member
שוב שלום - יש לי שאלה דחופה

אני אמנם לא שייכת לפורום, אבל לקחתי פרדניזון במינון של 15 מ"ג ליום במשך כ-3 חודשים ואז בגלל שהתנפחו לי הפנים נאמר לי להפסיק. אחרי שבועיים שלא לקחתי את התרופה התפתתי ושתיתי 2 כוסות יין ביומיים (כוס לכל יום). הבוקר קמתי וירד לי המון דם מפי הטבעת (סליחה על התיאור...) אציין גם שלא כואבת לי הבטן או שום דבר שכזה, האם אפשר לשייך את זה לפרדניזון? אם כן האם יש דרך מיוחדת שעלי לפעול? תודה על תגובתכם

אוי../images/Emo187.gif

אני לא יודעת אם זה קשור או לא או איך. ההמלצה שלי היא רק טוסי לרופא. בסה"כ בטח היתה סיבה שנתנו לך פרדינזון. בכל אופן ובכל מקרה אם את שואלת אותי יש דרך מיוחדת לפעול : רופא/ת .. היום. מה יש להפסיד?? רק להרוויח. שתרגישי טוב

gaia20

New member
אני ממש בספק אם זה קשור

אני רוצה לספר (אבל ששששש, לא לגלות לאף אחד) שלפני המון זמן, עוד בתקופה שהמינון אצלי עמד על הרבה יותר מ 15 מ"ג, השתכרתי לחלוטין...כן כן...הדר הילדה הטובה יודעת לשתות
בקיצור, מלבד זאת שקמתי בבוקר עם פיצוץ בראש, שלפוחית שעומדת על סף התפוצצות וכאבי פרקים נוראיים- הכל היה בסדר כמובן שמאז, לא לדאוג, הדרי חזרה למוטב ולא שותה יותר
בקיצור, לדעתי הדימום נובע מבעיה אחרת שכל רופא לרקטום (סליחה, אני אף פעם לא זוכרת את השם של התחום) יוכל לפתור. חוץ מזה, עוד שני דברים שאני חושבת שבגלל זה הדימום לא קשור- 15 מ"ג אומנם יכול לגרום להתנפחות, אבל באמת שזה לא מינון כזה גבוה וגם, עברו שבועיים מאז שהפסקת ליטול את התרופה....לי נראה שהיא כבר הספיקה להתנדף מהגוף. שיהיה בהצלחה

למעלה