שוב שלום לכולם!! מישהו יודע מה קורה

שוב שלום לכולם!! מישהו יודע מה קורה

עם מולדת? איך היתה החתונה? האם נסעו לאיפשהו? חוץ מזה, מה נשמע עם כולם!! תאמינו לי שאני פה כמעט כל יום, אבל אין לי כל כך מה לכתוב... ג´סיקה, השימלה הסגולה נהדרת. ממש יפה וזוהרת. שרונס ואתי@ - כתבתי תגובות במקומות הרלוונטיים. עדיין אין עבודה... הלימודים בסדר יש אופציה מעניינת לדירה (אתי@, זו דירה שזקוקה לשיפוץ מסיבי למדי... אבל המחיר ההתחלתי גם לא משהו...) אבל נראה מה יהיה. חוץ מזה, שלחתי כמה בנות חדשות לכאן (חברות וחברות של חברות), אבל אני רואה שעדיין לא הגיעו... אנחנו אמורים לקבל את הוידאו בשבוע הבא, ואני כבר נורא רוצה לראות אותו... טוב, אז להתראות בינתיים. אם מישהו צריך אותי, אני פה. ביי, יעל

J-סיקה

New member
וואוו יעל יקירתי איך ידעת

האמת היא שממש מענין אותי לדעת איך היה במיוחד בגלל שהם שמרו נגיעה עד הרגע האחרון וזה צריך להיות מרגש כי הם לא נפגשו כבר שבוע לפני החתונה זה צריך להיות מדהים !!!

יעלי2

New member
אשכרה גם אני חשבתי על מולדת

היא כנראה עסוקה בשבוע שאחרי החתונה ולהיות אישה נשואה. היא קנתה בגד חדש ליום יום בשבוע שאחרי החתונה כך שכנראה מדובר בנשף מתמשך (כמו על פי 7 הברכות). גם אני נושא סקרנית!

באמת מרגישים בחסרונה של מולדת

למרות שהיא רק הצטרפה לכאן לא מזמן, ובאמת מעניין איך היה להם, את נושא הדת אני מכירה דיי מקרוב - אחות של אבא שלי חרדית מירושלים , ויש לה הרבה ילדים נשואים , יש להם חיים כ"כ שונים מאיתנו....

nikit1

New member
מולדת בוודאי בשבע ברכות-

אנשים דתיים חוגגים במשך שבוע אחרי החתונה, כך שבטח אין לה זמן אלינו עדיין.

אתי@

New member
הי יעל

טוב לשמוע ממך...
בקשר לדירה - אני מקווה שבגלל המצב הגרוע בשוק מחיר הדירה עוד ירד, ואם תמתינו בסבלנות, אולי זה עוד יצא לפועל. קצת לחץ עליהם רק יעזור
טוב לראות שאת מבקרת פה לפעמים בהצלחה בלימודים
וכמובן בחיפוש עבודה
תהני מהחופש אתי@

למעלה