(שוב) שלום לכולם

(שוב) שלום לכולם ../images/Emo39.gif

החלטנו סופית על הגירה, ואנחנו בשלבים ראשונים של הגשת מסמכים. עשיתי פריסה קלטית לטווח של שנה, בלי שאלה מסויימת, אך ברצוני לדעת איך יתפתחו הדברים. מה עוזר - 7 גביעים מה חוסם - גלגל המזל שיעור רוחני - 5 מטות בונוס - 7 מטות עבר קרוב - מלך גביעים עתיד קרוב - אביר מטות זוית אישית - 4 מטבעות זוית של החברה - 6 גביעים רוצה אבל פוחד - כוח סיכום - 10 מטות אודה על הפירוש

ממממ.... לא שאלתי במפורש אבל

התכוונתי בעיקר ל: איך יעבור כל התהליך עד להגירה, אך נתמודד עם הפרידה מהורים (הם עושים לנו בעיות בקשר לזה)

batgalim

New member
הפירוש שלי ../images/Emo26.gif

תראי... העזיבה לא תהיה קלה, בעיקר משום העומס והמטלות הרבות שלקחת על עצמך לקראת הנסיעה. האנרגיות יהיו בחוסר ותחושי עייפות, בעיקר נפשית. עפ"י קלפי העתיד נראה שההורים באמת גורמים לקשיים אך את רואה את הפוטנציאל ונלהבת כל כך לקראת האפשרויות החדשות העומדות בפניך - שתראי עצמך מחוייבת להמשיך הלאה - דבר שכפי שאמרתי קודם - יגרום לך לעומס נפשי ורגשי רב. השיעור הרוחני אותו עליך ללמוד הוא לדעת להלחם על דעותיך ולא לוותר, את מרגישה שדוחקים אותך לפינה - אך את צריכה לדעת שעצם הויכוח, ועצם העמידה על העקרונות שלך - יעזרו לך להתמודד עם הקשיים המצפים לך בארץ החדשה. ההורים שלך בעצם מנסים לחדד ולהבהיר לך את הקשיים, ובעצם - מעצימים אצלך את היכולת להתגבר עליהם על ידי ידיעתם מראש. בדיעבד - נראה לי שאת עוד תודי להם. את נטועה עמוק בתוך המסגרת הרעיונית שהצבת לעצמך ולא מוכנה לזוז ממנה, את עקשנית, אך מצד שני חוששת לפגוע ולהיות מחוצפת משהו כלפי בני המשפחה המבוגרים ממך. 7 גביעים העומד בעדך כאילו מודיע לך שכדאי לך לחלום, האשליה ועצם הרעיון הוא טוב ויפה, והקלפים ממליצים לך לא להתעורר ממנו אלא להמשיך ללכת אחר ליבך. גלגל המזל העומד נגדך קורא לך לא לפחד לקחת את גורלך בידך, את צריכה ללמוד לשלוט בגורל ולא הוא בך. אם תדעי לסובב את הגלגל נכון - תוכלי ללמוד להגיע לשליטה מלאה בחייך והבחירה תהיה שלך והיא בלבד תקבע את גורלך. ההצלחה או חוסר ההצלחה יהיו תלויים אך ורק בהחלטות שתעשי בעצמך. מאחלת לך הצלחה !

וואו! את כ"כ צודקת!

א. לגבי עומס רב בעיקר נפשי - נכון באלף אחוז ב. לגבי מה שהורים אומרים - אני יודעת שהם צודקים כשמצביעים על החסרונות, אבל זאת עדיין לא סיבה לעזוב את הרעיון. ג. אני באמת פוחדת להיות חצופה להורים (שלי ושל בעלי) אבל אני יודעת שלעזוב את החיים שיש לנו כאן זאת הדרך הנכונה היחידה שצריך ללכת בה ואני לא מוכנה לוותר על החלום (גם אם זה רק חלום). ד. גם לגבי האשליה זה נכון מאוד. איפה שהוא אני יודעת שאני לא מסתכלת בצורה לגמרי אובייקטיבית על הדברים, אבל כנראה שזה מה שטוב... ה. בהחלט הגיע זמן שאקח את הגורל שלי בידיים ואתחיל לקבוע דברים במקום שמישהו יקבע אותם בשבילי. המון המון תודה!! נראה שלמרות כל הקשיים הסוף טוב

batgalim

New member
אשמח לשמוע ממך גם משם...

ספרי לנו מידי פעם על ההתפתחויות ! ושוב - בהצלחה !

למעלה