שוב שלום לכולם..

mirili

New member
שוב שלום לכולם..

תהיתי אולי יש לכם רעיון למין "ערכה למתחיל".. עם איזה חומרים להתחיל? כאלה שהכי שמישים, לא יקרים במיוחד וזמינים יחסית? שטוב שיהיה בבית.. אני מתארת לעצמי שכל אחד שמבין היה בוחר דברים אחרים אבל אולי על כמה חומרים תהיה הסכמה יותר חד משמעית. אשמח לשמוע את דעתכם- יום טוב לכולנו, מירי.

bflygirl

New member
תלוי לאיזה שימוש את רוצה

להנאה? למסאג'? לחרקים בבית? לבריאות? יש אפילו "ארון תרופות" שכדאי שיהיה בבית אביבה יודעת יותר טוב ממני בנושא ה כדאי שיהיה בבית לי יש איזה 60 בכל אופן אז אני לא ממש אובייקטיבית וגם קשה לי לבחור בין כלום(שמי שאני לא יבחר לא יעלב) חיחיחיח
בכל אופן בתור התחלה כדאי לבנדר ועץ התה טובים וגם שמן שקדים!

Sonata Of Tears

New member
אם את רוצה ערכה לצמחי מרפא

אז אני יכול לעזור בנושא אם עיצות וטיפים אבל..אני חושב שהתקוונת לשמנים

mirili

New member
בשמחה!

בשמחה שיהיה צמחי מרפא! פשוט אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל.. תודה- מירי

bflygirl

New member
תערובות שונות עם שמן שקדים

זה הכי מומלץ אבל תלוי איזה מסאג' זה? מסאג' לתינוקות? מסאג צרפתי? מסאג' לפינוק כמו השבדי? מסאג' לכאבי גב? מסאג' לטיפוח עור יבש? כדאי לדעתי שמן שקדים עם יאלנג יאלנג - אהוב על הרבה יש להיזהר עם כל ההדריים וען השמנים של חמשת האסים שמופעים במאמרים אני אישית אוהבת לימון ושקד- אבל המינון והאיכות חשובים יותר וגם ההדריים- לימון, תפוז, אשכולית וכד' יש להיזהר לא ללכת לתפוז אחר כך איתם שמש בחוץ, עלולים לקבל כויות וכתמי שמש וגם אתר נחמד שהביאה אור ויש עוד אתרים טובים במאמרים.........

היי שחרחר מתוק../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifשמן ארומטי

שמנים אתריים ,נקראים גם תמציות שמנים,שמכילים תרכובות נדיפות של הצמח. השמנים האלה נמצאים בטיפות זעירות בתוך תאי הצמח. השמנים האתריים מופקים מחלקים שונים של הצמח,,עלים,פרחים,שרף,שורשים וכו" האיכות של השמן תלויה גם מאיזה חלק של הצמח מזוקק השמן. ויש חמש שיטות של הפקת השמן מהצמח. וכולם מאופיינים בריח בעלי סגולות ריפוי. השמנים האתריים לא מתמוססים במים,נמסים באלכוהול רפואי,ומתמזגים בתערובות שמנים אחרות.

bflygirl

New member
יש שמנים ארומטים למכירה

רק שלא בכל מקום יש וזה בא מן המילה ארומה....

על איזה שמן ארומטי אתם ממליצים

בשביל מסאג'
אגב - אני מתכוון לכל השמנים האילו שעל הבקבוק רשום את ה"תיאור" שלהם.. לדוגמא - יש שמן ארומטי שרשום עליו שמן ארוטי או שמן אקזוטי .. מזה הסוגים האילו של השמנים

bflygirl

New member
במקרה הזה כדאי ללכת לפי האינטואיציה

שלך ולפי חוש הריח אפשר לנסות תרגיל רוחני : לחשוב כל היום על מטרה מסויימת: אני רוצה להתחבר לאינטואיציה שלי ושהיא תכוון את חוש הריח שלי למה שאני צריך! ואז ללכת לחנות לעצום עיניים להושיט יד להריח זה שזה טוב לקרוא מה כתוב ולקנות זה מה שאני עשיתי פעם ראשונה ומאז התמסטלתי חיחיחי

0 אור 0

New member
נדמה לי שאתה מתכוון לשמנים שכבר

מעורבבים מראש לשימוש במסג'. זאת לעומת שמנים אתריים שבהם מטפטפים כמה טיפות לתוך שמן "נושא" - כאן חסכו לך את העבודה של הידע והכינו לך מראש שמן אירוט או אקזוטי וכד'. לא צריך להתרגש מהכינויים זה רק בשביל קידום מכירות. כמו שכתבו מעלי - תלך לפי הריח. אם זה לצורך מסג' למישהו אחר תיתן לו להריח ולבחור מה שנעים לו באותו רגע.

bflygirl

New member
ד.א אם כבר עלה נושא המסאג'

מי בא לעשות לי? חיחיחיחיח סתם! חשוב, חשוב: בגב תחתון לא לתת מכות- כל סוג של מכות(מכות של מסאג' הכוונה). ולמה? תדמיינו את קארטה קיד, מכין את היד שלו לפרק ערימה של אבנים שמונחת לפניו, הוא נוגע רק באבן הראשונה עם המכה שלו ומצליח להפיל את כל האבנים כשבסוף על האבן האחרונה נופל כל כהכובד/ המשקל של כל האבנים אצלנו האבן האחרונה הי הכלייה!!! - אני מזהירה מראש לא לתת לה מכות! הכלייה תרגיש את כל הכובד- וזה לא בריא!

למעלה