שוב שלום לכולם

שוב שלום לכולם

הזמן כרגיל טס כשנהנים...וכבר שלושה חודשים מאז יצא הסינגל הראשון אני מוצא את עצמי מתרגש כל יום מחדש. החלום הזה של לחזור למוסיקה היה איתי כל השנים האחרונות אבל גם ידעתי שאסור לי להוציא מוסיקה עד שארגיש שהמוסיקה שיש לי אלבום שלם אמיתי וטוב. את כל אלה אני חושב שהגשמתי ובזכות התגובות שאני מקבל אני גם יודע שהרבה אנשים נהנים מופתעים ומתרגשים מהמוסיקה שלי, הדבר הנפלא ביותר הוא שלראשונה בחיי אנשים מתייחסים למילים שאני שר ואני מרגיש שבפעם הראשונה ממש מקשיבים לי אני יודע שכל זה לא היה קורה בלעדיכם אז תודה שאתם שם. ובגלל זה כמו תמיד אתם הראשונים לשמוע והפעם "יום אחרון" השיר השלישי מהאלבום. על המילים אחראית חברתי היקרה ויוצאת הדופן קרן פלס והלחן של הסולן האגדי של להקת הנעורים שלי "נוער שוליים" מיקיאגי. זה השיר היחידי באלבום שהמילים נכתבו אחרי הלחן והוא גם השיר שיסגור את האלבום מקווה שתהנו ובכלל לא נשאר הרבה לחכות.... עוד ארבעה שבועות האלבום כולו בחנויות לסיום אנחנו בשבוע של הזכרונות הכי קשים של המדינה הזו. לא קל כאן אבל דווקא אחרי שהייתי בהרבה מקומות בעולם אני יודע יותר מתמיד שאת ה"כאן" הזה אני הכי אוהב. אני מאחל לכולנו שבאמת נגיע ליום שבמדינה הזו יהיה לא רק שקט -אלא גם שהמוסר יחזור למנהיגנו ושאנחנו נהיה אנשים יותר טובים אחד לשני, כי בסופו של דבר כולנו רוצים את אותו הדבר. הרצינות הזו היא לא על חשבון פקודה לחגוג עד אור הבוקר - כאילו אין מחר. באהבה גוטמן

היי אמירי מה העניינים../images/Emo35.gif

כולי אושר וציפייה לקראת האלבום החדש שלך
ועוד שיוצא סינגל נוסף מתוך אלבומך החדש אז שימחתי כפולה ומכופלת. כולנו מאוד מאוד אוהבים אותך ומחכים לדיסק שלך בקוצר רוח שתאריך הוצאתו רק הולך ומתקרב ומחכים גם לדרג את השיר החדש במצעדים.
גם אני מאוד אהבתי את נוער שוליים שהיו להקה מצויינת. וגם אני מחכה ליום שבמדינה שלנו יהיה רק טוב בלי כל דבר רע ושכל מדינת ישראל יהיו מאושרים. ודבר נוסף-שמעתי שבערב יום העצמאות אתה מופיע בראשון לציון אני כמובן מגיעה לשם כדי לראות אותך בהופעה. אוהבת מאוד תמיד
רעות

היי אמיר!

אני תמיד שמחה לראותך כאן.
רבה לך על כל העדכונים המשמחים! אני מצטרפת לאיחוליך.
עם האלבום!

TetiBETTY

New member
תמיד כיף לשמוע ממך ../images/Emo23.gif

ועוד יותר כיף לשמוע דברים שכאלו ממך. אחרי עבודה רבה שנמשכה לא מעט זמן, כל מחמאה מגיעה לך בהחלט. הגעת למקומך האמיתי, ברוך הבא
בהצלחה ענקית עם הסינגל החדש, הקליפ והאלבום שאוטוטו יוצא.. מחכה בציפיה!

1sHiRuSh

New member
אמירוש...

אני שמחה מאוד לשמוע את הסינגל ה3.. ובטח לשמוע שממש עוד מעט האלבום כולו יוצא!! שהיה לך בהצלחה בסינגל ובאלבום!

ג ב ש ו ש

New member
היי אמיר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

איזה כייף שכתבת לנו שוב
אני שמח שכל הביקורות של הסינגלים הן חיוביות,אני בטוח שככה זה ימשיך והאלבום שלך יצליח בע"ה:
אנחנו תמיד איתך,אל תשכח את זה.. הלוואי ובמדינה שלנו יהיה רק שקט וטוב.. בידידות, גבי

aMiRi GiRl

New member
שלום אמירוש יקירי

אני כ"כ שמחה לשמוע שסופסוף הגיעה ההזדמנות שכולם באמת מקשיבים לשירים שלך ולמילים של השירים שאומרות באמת כ"כ כ"כ הרבה וכ"כ קל להתחבר אליהן - לי לפחות. אני מאחלת לך בהמון בהצלחה עם הדיסק החדש ומצפה לו בקוצר רוח. ואני אפגוש אותך ביום ההולדת שלך =) ממני בהמון הערכה ואהבה, סיגלית

אמיר שיהיה לך בהצלחה בסינגל ובדיסק החדש../images/Emo70.gif

מאחל לך כל טוב יקירי...
היה נחמד לפגושך במסיבת יומולדת של אילנוש אביטל
אמיר.

היי אמיר

קודם כל נורא נחמד שנכנסת שוב
ואכן כולם פה נורא מתרגשים כבר לקראת יציאת האלבום חיכינו לזה כל כך הרבה זמן וכשזה כבר מתקרב ההתרגשות עולה. משני הסינגלים הראשונים נשמע שהולך להיות דיסק מדהים ומעניין, התבגרת מאוד בזמן הזה בין האלבומים ורואים את ההבדל בשירים, בעומק שלהם ובכלל בצורת הגשה אני מאחלת לך שתמשיך להצליח ולפרוח ושיהיה המון בהצלחה עם האלבום.
השיר החדש ממש מדליק אהבתי. שיהיה לך יום עצמאות שמח באהבה חני

../images/Emo51.gifרבה מאמי../images/Emo140.gif

זו פעם שניה כבר
עוד מעט אני אלך לקנות את העיתון ואני אסרוק לכם את הכתבה

זה לא כל כך מגניב

אם תקראו את מה שהוא כתב כבר לא ממש תאהבו את זה שיש אייטם

למעלה