שוב שלום לכולן.

באלי23

New member
שוב שלום לכולן.

אני חברה בקופ"ח כללית מושלם, כרגע דיברתי איתם ואמרו לי שלא ניתן לקבל החזר על הנעליים.וכיוון שקראתי פה שמכבי נותנים החזר של 85% מערך הנעליים , החלטתי לברר על אפשרות להצטרף למכבי. אבל לפי הפרוצדורה שלהם יש להמתין לסוף רבעון כדי לעבור מקופה לקופה. לפי החישוב שלהם אוכל להצטרף אליהם רק באוקטובר. האם מישהי נתקלה בבעיה דומה ? זה כ"כ מכעיס שדווקא שזקוקים למשהו מהם זה לא כלול בביטוח.... הלוואי שלא נזדקק להם לעולם.... רק בריאות. יום טוב. עינבל.

אנגלה3

New member
החזר על הנעליים...

כולנו איתך בתפילה שלא נזדקק להם אף פעם... מה שמוכר בקופת החולים כללית במסגרת המושלם, הוא הבר בלבד, על הנעליים אין החזר והן עולות 390 ש"ח (מחיר מלא), הבר האדום עלה לנו 162 ש"ח אחרי ההחזר של כללית מושלם (את הבר האדום אין צורך להחליף הוא מתכוונן - עלות חד פעמית). הם מחלקים את המתקן לשני חלקים : בר - מוכר, נעליים - לא מוכר. מבדיקה שלי מול מכבי מגן זהב (בעלי מבוטח במכבי - מגן זהב, ואני בכללית מושלם), יש השתתפות של 83% עד לתקרה של 552 ש"ח על נעליים אורטופדיות (יש הגדרה מדוייקת מה זה נעליים אורטופדיות ולמי מגיע)למבוטחי מגן זהב, אבל אין השתתפות על נעלי תינוקות - ואין להם הגדרה של גיל התינוק - עד איזה גיל הילד נחשב תינוק - את זה צריך לברר במזכירות של הקופה. נשמע לי קצת מסובך - הגדרה שמפילה אותנו בין הכיסאות,לכן לא עברנו (אני והילד) קופה ונשארנו בכללית. שווה בדיקה נוספת מול מכבי ישירות, לפני המעבר. בהצלחה
אנג'לה

פרלמנים

New member
שוב התסכול הזה...מוכר לי

שלחתי לך את הטלפון במסר, יש לי פתרון בשבילך

אירנה ק

New member
החזר ממכבי

גם במכבי מוכר רק הבר. נעליים אצל בירו עלו 350 ש"ח והבר 300 ש"ח. קיבלתי החזר רק על הבר כמו שכתבה אנג"לה אין החזר על נעליי תינוקות
. אני לא יודעת כמה את יכולה לעשות את זה אבל אני די פתוחה וחופשית עם המשפחה והחברים שלי אז כששואלים מה לקנות לילדה ואם מתקרב מועד החלפת נעליים אני עומרת שלא חסר לה כלום אבל בקרוב צריך לקנות נעליים מי שבאמת אוהב אותה במקום להביא שטיות שלא יודעים אחרכך מה לעשות איתם פשות מביא לה כסף. אין מה לעשות זזו גם דרך לשרוד כשיש גם משכנתה אל הראש
ואנשים מבינים

sigis7

New member
בדיוק אתמול...

היתה לבעלי ולי שיחה בענייני הביטוח והק"פ. מסתבר שאפילו כשיש לך ביטוח בריאות הכי מוצלח שיש בשוק דרך חברת ביטוח פרטית, ברגע שהמום הוא מולד, לדוג' ק"פ, אין ולא יהיה לעולם שום החזר על משהו שקשור לק"פ... לא נעל, לא חו"ח ניתוח, כלום! בקיצור לך תשלם כל חייך וכשחו"ח תצטרך במילא תקבל אפס אחד גדול...
אבל אנחנו נמשיך לחייך ולהתפלל שלא נזדקק לאף אחד לעולם!
יום מקסים!

חדוה7

New member
מכבי

אנחנו גם הינו בככלית אבל הבנו לפי הפורום שאם נשאר היו לנו הרבה בעיות עברנו למכבי לפני הלידה אבל גם שם יש תקופת המתנה של שנה בהחזר לנעלים קנינו נעלים ראשונות ולא ביקשנו החזר אבל בשיחה איתם אפשר לפנות לשרות לקוחות ולהגיש בקשה

למעלה