שוב שלום למועצה מחפשת מילה לביטוי הבא "בעלה של X, ז"א הם לא התחתנו אבל הם חיים ביחד ויש להם ילד..."
ס סאביבית New member 1/8/04 #1 שוב שלום למועצה../images/Emo70.gif מחפשת מילה לביטוי הבא "בעלה של X, ז"א הם לא התחתנו אבל הם חיים ביחד ויש להם ילד..."
שוב שלום למועצה../images/Emo70.gif מחפשת מילה לביטוי הבא "בעלה של X, ז"א הם לא התחתנו אבל הם חיים ביחד ויש להם ילד..."
ס סאביבית New member 1/8/04 #3 לא מספיק מציין את הסיטואציה בן זוגה זה גם בעל וגם חבר , הכוונה לבן זוג שבעצם התחתנו אבל לא רישמית (נניח - התחייבו זה לזו)
לא מספיק מציין את הסיטואציה בן זוגה זה גם בעל וגם חבר , הכוונה לבן זוג שבעצם התחתנו אבל לא רישמית (נניח - התחייבו זה לזו)
ס סאביבית New member 1/8/04 #6 אפשר אבל אני מחפשת משהו שיהיה יותר חד משמעי ויתאר היטב, כמו בעלהּ. (אני מתכוונת, שאני לא אצטרך להתחיל להסביר שהם לא חברים אלא בעצם חיים ביחד ויש להם ילד וחשבון בנק משותף רק שרישמית הם לא התחתנו)
אפשר אבל אני מחפשת משהו שיהיה יותר חד משמעי ויתאר היטב, כמו בעלהּ. (אני מתכוונת, שאני לא אצטרך להתחיל להסביר שהם לא חברים אלא בעצם חיים ביחד ויש להם ילד וחשבון בנק משותף רק שרישמית הם לא התחתנו)
S shellyland New member 2/8/04 #12 ידועהּ? שותפהּ לחיים? (שות"חהּ? השות"ח שלה?) יחדהּ? (הביחד שלה) אשהשהּ? (אבא של הילד שלה?)
מ מוגג New member 2/8/04 #14 מה זה הלכלוך הזה על הצג? ואם את רוצה לנטרק את שותף לחיים אז שׁוּתֶלַח הוא הבחירה הנכונה שנאמר: אֵלֶּה בְנֵי-אֶפְרַיִם לְמִשְׁפְּחֹתָם לְשׁוּתֶלַח מִשְׁפַּחַת הַשֻּׁתַלְחִי.
מה זה הלכלוך הזה על הצג? ואם את רוצה לנטרק את שותף לחיים אז שׁוּתֶלַח הוא הבחירה הנכונה שנאמר: אֵלֶּה בְנֵי-אֶפְרַיִם לְמִשְׁפְּחֹתָם לְשׁוּתֶלַח מִשְׁפַּחַת הַשֻּׁתַלְחִי.
G Guy K New member 1/8/04 #5 ידוע בציבור ואת יכולה לאמר על גבר - ידועה, או על אישה - ידועתו. לאט לאט זה יתפוס +
ד דלזאגי New member 1/8/04 #7 ולהמשך מכבסת המלים - האחר המשמעותי דרך אגב, במושב האחורי חיכה לה החבר הקבוע שלה, וכל הדרך חזרה הוא לא הפסיק. (ערן צור)
ולהמשך מכבסת המלים - האחר המשמעותי דרך אגב, במושב האחורי חיכה לה החבר הקבוע שלה, וכל הדרך חזרה הוא לא הפסיק. (ערן צור)
מ מוגג New member 1/8/04 #8 אם את רוצה ישירות - בועלה זה נשמע מגעיל אבל אינך מסתפקת בפחות. ~בוא לגדול איתנו בנק הבועלים~
ס סאביבית New member 1/8/04 #9 נשמע עובדתי, לא מגעיל ../images/Emo8.gif ולמרות כל הבעילות האלו עוד לא באתי על סיפוקי
מ מוגג New member 2/8/04 #13 טוב אז עוד הצעות דודי - על פי שיר השירים. חיימי - חי עימי. תחמ"ז - תופס חצי מזרן. בתאבון!
ס סאביבית New member 2/8/04 #16 התחמ"ז - משובח ../images/Emo45.gif פרקטית יותר נראה לי חיימי, חיימו, חיימה וכן הלאה היי דרומה