שוב שלום ןעידכונים....

שוב שלום ןעידכונים....

אז למרות שלאף אחד לא אכפת שחזרתי, אני מספרת לכן איך היה לנו בחו"ל ולגבי החתונה בוגאס: קודם כל - קנינו לחתן חליפה, וחולצה ועניבה ונעליים - מדהימות - לאחר הרבה מאד חיפושים. קנינו חליפה אפורה שחורה, חולצה בורדו יפיפיה, ועניבה עם צבעים שונים, כמובן גם עם בורדו בה. הפריטים הנ"ל ניקנו בחנות בשם Kenneth Cole (זו למעשה רשת) בשדירה החמישית בניו יורק. אני ממליצה בחום, אחרי שבדקנו את כל החנויות האפשריות - ארמני, הוגו בוס, בורברי, ברוקס ברות´רס וכו´. סוף סוף החתן מרוצה.... חוץ מזה, התחתנו בוגאס באמצע הלילה (בערך באחת עשרה וחצי), בטקס מקסים כמו בסרטים, רק אנחנו, השומר (שהיה העד שלנו...) והבחורה הכושית המקסימה שחיתנה אותנו, אבל לא היתה מסוגלת לבטא את השמות שלנו.... היה נורא מרגש ומקסים.... לא היינו זקוקים להוכחות לרווקות, אז התרגום הנוטריוני נותר מיותם אבל טוב שהיה לנו אותו ליתר ביטחון. רישיון הנישואין עולה 50$, והטקס בבית המשפט עוד 50$. להוציא אפוסטיל - שזה החלק הכי חשוב בתהליך - לוקח שישה שבועות (כן, 6 שבועות....) וצריך ללכת לבקש אותו במשרד ממשלתי, לשלם 27$, ושלוחים את האפוסטיל הביתה (אני מקווה...) בכל אופן, זה יוצא מושלם, מכיון שנקבל את האפוסטיל רק לקראת או כמה ימים אחרי אפילו - החתונה, ורק אז נוכל ללכת להרשם כנשואים במשרד הפנים. חוץ מזה קניתי שני זוגות נעליים לחתונה - סגורות חמודות, שהם יהיו נעליי ב´ שלי, וסנדלים מקסימות, בדיוק כמו שאני אוהבת, שהם יהיו נעליי א´, למרות ההתנגדות המסיבית של כל החברות והמשפחה. צביקה נורא אוהב את הסנדלים....הם אומנם לבנות - כאילו שגרתיות, אבל נורא אלגנטיות ונוחות. זהו, בקצרה. אם יש למישהו שאלות, אני אשמח לענות. יעל

למעלה