שוב שלום. עצות על ברזיל...

roeecicu

New member
שוב שלום. עצות על ברזיל...

שלום למי שלא ראה את ההודעות הקודמות שלי אני וחברה שלי טסים לזמן מוגבל (שבועיים ויומיים) לברזיל באפריל. לצערי בשל כרטיס טיסה שכבר נקנה ממזמן אני חייב לנחות בסאו פאולו (ואני הולך להיות שם לפחות יומיים). חשבתי ללכת לריו ואז לחזור דרומה לאגווסו ומשם לבואנוס איירס. הבנתי שלא שווה ללכת במיוחד לבואונס איירס כי היא סתם עיר דמוי ארופאית לא מיוחדת.זה נכון? הייתי שמח להגיע לגונגלים בברזיל אבל כרטיסי הטיסה ממש יקרים.הם לדעתכם כדי להשתקע כל הטיול באזור בריו - סאו פאולו - אגווסו? אם כן מה יש לראות בסביבה? אם לא מה אתם מציעים?

natyh

New member
לא

סלבדור דה בהייה , פורטו סגורו ,אראיאל דה אזודה , ריו דה זנירו ואולי גם יומיים בפוז דה איוסו , זהו הזמן נגמר.....

pako27

New member
אנדרה דוס רייס

בוזיוס...אילה בלה.....איי מדהימים 3 שעות מריו...ויטוריה....מסיאו....פורטו סיגורו.... לצערי התמונות שלי משם היו בעידן הפילים ולא נסרקו עדין עקב מיקומם באלבום.. אז מצאתי דרך גוגל קישורים לתמונות ...מומלץ.

ירון63

New member
ואגב אמנם בואנום איירס מזכירה עיר ארופאית אך

היא יפה כמעט כמו ברצלונה אופריז יש בה גם את השילוב הלטיני והאנשים החמים שנותן עוד שמחת חיים, אוכל יותר טוב באין ספור מסעדות ובתי קפה מעוצבים ותרבות מקומית עשירה-מוזאונים, אופרה,גנים בוטניים, מבנים יפים,טנגו,כדורגל מרגש,אפנה אלגנטית חיי לילה תוססים ושמחים יותר מבאירופה ונשים וגברים יפות ויפים במיוחד והכול במחירים זולים ושווים לכל נפש, בניגוד לאירופה ולכן היא לא סתם עוד עיר ארופאית..ומומלץ אם יש זמן.

natyh

New member
כדורגל מילה גדולה

בא נצמצם אותה לריוור נגד בוקה
למעשה מלחמת עולם ריוור נגד בוקה זמאלק נגד אל אהלי , פלמנגו נגד ואשקו העשירים נגד העניים הגנרלים נגד העם , מי ינצח ?

למעלה