שוב שלום

שוב שלום../images/Emo13.gif

אז שמי מזל בת 33 וחצי, אמא לשני נסיכים שובבולים בני 8 וחצי ו-7, גרושה 5 שנים מגדלת 5 וחצי שנים לבד.. בעבר היה לי בן זוג וגם עברנו לגור יחד, לא התאים מכל מיני סיבות שקשורות בו, אבל הסיבה העיקרית היתה הילדים שלי, לא אהבו אותו במיוחד אלא קיבלו אותו כי הוא היה שם, הוא לא טרח במיוחד וגם אם כן זה לא היה טבעי ונכון עבורו, היחד איתו לא היה שלם וגם לא בדרך הנכונה, לקח קצת זמן הבנתי וניתקתי את הקשר כדי שלא יפגע במהלך חיי ילדיי. מאז עברו שנתיים + קצת בלבד אולי קצת הרבה, חיכיתי לדבר הנכון, היום אני מבינה שאין דבר כזה נכון? יש אולי מתאים יותר. לפני כמעט שנה התחלתי שוב להכנס למערכות יחסים שונות אחת מהשניה, במערכת לפני הקיימת אף ניסיתי להתקרב לקטע של הילדים, למרות שבהתחלה שמתי חומה בינו ובין ילדיי, ככל שעבר הזמן הבנתי שאני טועה, הרגשתי שעם כל מה שמרגיש צריך גם לקרב אותם ואותו אליהם, שם הבנתי שטעיתי בבחירה בגדול, אדם שהתגרש ורק מתחיל לקבל את ילדיו בחייו שלו, עם כל מה שהרגיש לי היה מיותר לי וסגרתי את הדלת, לא מצטערת כי אם זה לא זה ואין שיתוף שלי ושלו בין הילדים סימן שזה לא הדבר המתאים בטח לא אצלי אחרי כמה חודשים טובים. היום אני במערכת יחסים חדשה, רק חודשיים בערך יחד, המון יחד יחד בכל מיני דברים, פתאום מן תחושה של זוגיות, לפעמים זה מעיק ומפחיד, גורם לי לסגת אחורה לא יודעת אולי פחד מכישלון בבחירה. לא גרים יחד אבל הוא נשאר אצלי הרבה וזה כיף, אפילו הילדים מחפשים אותו בבית והתחילו לדפוק בדלת השרותים כי אולי הוא בבית, נראה כל כך טבעי לכולנו, זורם נפלא, למרות הכל ברור שישנם דברים גם אחרים לא קלים לי ולו, הסתגלות למצבים שמחזירים אותנו אחורה בזמן לזוגיות הכושלת שהיתה. טוב לי ועם כל זה אני חוששת, חוששת שהגזמתי בזרימה הזאת אצלי בביתי עם ילדיי, מפחדת שאם כל היחד הטוב הזה שנראה כמו הרבה יותר מחודשיים זה יגמר ואז שוב ארגיש שלא רק שעצוב לי אלא גם להם, משתדלת לשלב אותם במינון הנכון, בן זוגי לא נכנס לנו בענינים וכל אחד מאיתנו נותן לשני את המרחב לעשות ולעסוק בדברים השותפים, אבל הוא שם והוא קיים והם רואים והם מבינים, מקווה שימשיך לזרום ככה ואף יותר בכיף ובשמחה. עד כאן לעכשו.. בנתיים.

rolan

New member
מתאימה../images/Emo70.gif

כמו כפפה ליד כמו סיר למכסה... כן הסיפור שלך ממש מוכר... בואי שבי איתנו וספרי לנו את סיפורייך, התייצי איתנו, שמעי את סיפוריינו אנחנו צמאים לאנשים כמוך

rolan

New member
וחלילה

שלא ישמע כאילו אני וועדת קבלה... סליחה כולם רצויים כולם מקובלים אך מכיון ששאלת כתבתי... מתנצלת מראש בפני כולם

blonda3

New member
ברוכה הבאה....../images/Emo24.gif

קראתי. נשמע טוב ויפה. כל החששות שלך נראים מאד טבעיים. תזרמי.... ותהני מכל רגע טוב שיש.

עלמה 3

New member
היי מזל - ברוך בואך ../images/Emo24.gif

לבתינו החמים והנעים. קראתי את מה שכתבת, את פשוט פעלת בחוכמה כשהבנת שאין קשר טוב עם הילדים והם לא אהבו אותו ו/או לפחות חיבבו , אז אכן אין מקום. אך במסגרת המלצה - על תביאי את החששות שלך מהמערכת היחסים הקודמת לחדשה..... כמו שכתבת... יותר לזרום וכמובן וברור עם אצבע על הדופק איך זה מתפתח גם עם הילדים. לא כל מערכת יחסים היא אותו דבר, והרבה פעמים בגלל חששות אנחנו תוקעים זוגיות שיכולה להצליח. ייענו לא לעשות השוואות. בהצלחה עלמה

תודה שוב על קבלת הפנים

צודקת עלמה ככה אני משתדלת בכל אופן לנהוג ומקווה שההבדל שנראה גם קיים בהחלט.
לכולם/ן

1נתי 1

New member
../images/Emo140.gif היי מזל

ראשית מצטרפת למקבלי הפנים ולמרות שאני מהחדשים כאן בבית - ברוכה הבאה ובקשר לקשר - תזרמי טוב לך, טוב לילדייך, טוב לבחור אז דחפי את החששות עמוק עמוק לתוך איזו פינה חשוכה ותני לזמן לעשות את שלו והמון אושר והצלחה

*יערית

New member
מזל...יא מזל....../images/Emo141.gif

חוץ מברוכה הבאה
{איך זה להכנס שוב בפעם הראשונה לפורום?
} הכי מעניין אותי........ מדוע הם מחפשים את בן זוגך בשרותים?
....מממממממ
הפחד משתק.....זוכרת את המנטרות שלמדנו בתחילת הדרך פרק ב'? לממש אותם.....להרחיק אותם מהראש! וכמובן בהצלחה

וואו איזה נחמד כאן

תודה יערית תודה נתי, האמת שאת כבר מכירה אותי מפרק ב וגרושים גרושות שם אני בערך מאותו הזמן קצת מעל שנה, בהחלט מרגש להיכנס לפורום חדש ובמיוחד שמתקבלים כל כך יפה. אמממממ למה בשרותים? כי אמא לא הרבה שם, והם נוהגים כמו רוב הילדים לרוץ לשם בדקה ה-99, ומאז שהוא איתנו הם מקפידים לדפוק בדלת בנימוס, והמענין שהם עושים את זה בכל פעם שהם מגיעים הביתה כי לפעמים הבחור מחכה לנו בבית ...
לך ולכולם שוב.

קבלי גם את ברכתי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לגבי הזוגיות החדשה תזרמי כפי שהציעו לך היי ספונטנית ותהני מהרגע אני יודעת שבתקופה הזו יש עליך כמה תפקידים באותו זמן להיות אמא וגם בת זוג, ובנוסף לגשר בינך לבין הילדים לבטח זה דורש ממך הרבה מאמצים חשוב לשתף ולהתייעץ עם בן זוגך בכל חששותיך ולשמוע ממנו איך הוא מרגיש עם הביחד שלכם גם עם הילדים למרות שנראה שהם קטנים לשתף ולהקשיב איך הם מרגישים איתך לבד, ועם החבר יחדיו כשהצמיחה טובה ובריאה כל הסיכויים שתשמר לעד אני שמחה לראות אותך גם כאן ויותר להכיר ולשמוע עליך מעט באהבה אילנה

מזליקה ../images/Emo140.gif

הגעתי בסוף היום לברך ומצאתי שכולם גנבו לי את המילים. נשאר לי לאחל לך בהצלחה גדולה.

למעלה