שוב שלום!!!!!!!!!!!!

שוב שלום!!!!!!!!!!!!

יש לי כמה שאלות ואני ישמח אם תענו לי כמה שאפשר הראשונה: מה עושים במקרה שאחת המאמנות לא אוהבת מתעמלת בקבוצה? וזה ממש ממש מורגש. המאמנת עונה לה לא יפה בכלל ורואים שכשהמתעמלת רוצה לעשות תרגיל מסויים המאמנת לא מתלהבת לשמור לה. השאלה השנייה היא: אני לא אוהבת שהמאמנת הזאת שומרת לי בכלל בתרגילים. היא לא שומרת טוב לדעתי ואין לי ביטחון כשהיא שומרת לי ותמיד אני נופלת או עושה לא טוב. אמרתי לה את זה והיא נעלבה (כמו ילדה קטנה). המאמנת הזאת היא אחת מצוות מאמנות ואני יודעת שלא תמיד אפשר שהמאמנות השניות ישמרו לי, אבל מה אני יעשה? אני פשוט לא אוהבת אותה. תודה לכולכם!

שלום לך

שתי השאלות שלך קשורות אחת לשנייה, ואני מניחה ששתיהן מתקשרות אלייך כמתעמלת. את לא מסתדרת עם מאמנת מסוימת ויש לך בעיה. אין סיכוי שהמאמנת תעזוב את הקבוצה בגללך, וגם לא רק את התת-קבוצה שבה את מתעמלת. כמו שאמרת, אי אפשר שרק המאמנות האחרות יאמנו אותך וישמרו לך. לכן אין לך ברירה, את חייבת למצוא דרך להסתדר עם המאמנת הזאת. אני הייתי מציעה לך לנסות לפתוח דף חדש עם אותה מאמנת. תתייחסי אליה כאילו שהיא מאמנת חדשה שאת לא מכירה, ואין לך שום דעה עליה. את צריכה להראות שאת דווקא כן מעריכה אותה. תני לה הזדמנות גם לשמור לך ואל תחשבי שאת הולכת ליפול או לעשות לא טוב. את לא חייבת לאהוב אותה, אבל אסור לך לשנוא אותה. אחרת את תסבלי נורא. את יכולה גם לבקש שיחה אישית עם אותה מאמנת. בשיחה תסבירי שלא התכוונת להעליב אותה כשאמרת לה לא לשמור לך, ואת מתחרטת ושאת רוצה לפתוח דף חדש. עצם השיחה האישית בארבע עיניים יכולה לאפשר לה לראות צדדים אחרים שלך שהיא לא ראתה קודם, ואז לחבב אותך, וגם לך לראות צדדים שלה.

אמא לה3

New member
מסכימה עם נועה

דבר ראשון את לדעתי צריכה לדבר עם המאמנת בשיחה אישית. חלילה לא לבוא אליה בטענות אלא להגיד לה ולספר לה על הפחדים. אני לא באמת מאמינה שיש למאמנת סיבה לא לאהוב מתעמלת. ואני גם חושבת שכדאי שתתני לה אפשרות "להכיר" אותך כמתעמלת, לפעמים לוקח זמן למאמנות להכיר את המתעמלות, איפה החולשות ואיפה נקודות החוזק. תני לה זמן... גם לגבי הנושא של הנפילות כשהיא שומרת לך, הרבה פעמים מתעמלת כל כך בטוחה שהיא תפול שהאמונה פשוט מגשימה את עצמה. לא בכוונה, תנסי להגיע לתרגיל מתוך אמונה שאת תצליחי ואני בטוחה שתראי שינוי חיובי. בהצלחה!

היום ניסיתי לדבר איתה בשיעור

יותר נכון היא דיברה ואני די התביישתי כי בשיעור הקודם אני דיברתי לא כל כך יפה. ביקשתי סליחה ואני מקווה שהיא סלחה לי. אני עדיין לא מרגישה בנוח שהיא שומרת לי תרגילים ואני מפחדת שהיא לא תשמור לי טוב ואני יפול כמו שקרה לי כמה פעמים איתה. אני ממש ממש מקווה שיעבור לי הקטע הזה כי אני יודעת שזה ממש שטות לא להתקדם כי יוצא לה לשמור עלי די הרבה באימון

למעלה