שוב שלום

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
שוב שלום

מקווה שאני לא מציקה לכם עם ההודעות שלי אבל אני צריכה לפרוק מעליי את הדברים שמציקים לי... ביום שני אני צריכה לחזור לבסיס אבל אני מתכוונת לחזור מחר בלילה... אני מרגישה מועקה. אני לא בטוחה אם זה בגלל כל מה שעובר עליי שם או בגלל שהאדם שאני מאוהבת בו לא שם עליי ולא חוזר אליי למרות כל ההודעות שאני משאירה לו. לפני שהתגייסתי יחסינו היו מצויינים, דיברנו כל יום כל היום, הוא יודע ה-כ-ל עליי אבל ברגע שהתגייסתי הוא פשוט זרק אותי... דווקא ברגע שהייתי צריכה אותו להיות לצידי ולעבור איתי את התקופה הזאת. אני לא רוצה יותר לסבול מזה! הלב שלי שבור... אני רוצה לשכוח אותו אבל פשוט לא מסוגלת... אם אני כבר עכשיו מדוכאת מה אני אעשה בבסיס? למה כל הצרות נופלות עליי?????

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בנה יקרה....

את לא מציקה בכלל, אנחנו כאן, יקרה בדיוק בשביל זה- בשביל שיהיה לך מקום לפרוק ולהוציא את כל מה שיושב על הלב. ואנחנו שומעים כמה קשה לך... כמה השילוב של הלב השבור..והקשיים בצבא מכאיבים, מורידים...מחלישים... אנחנו כל כך מצטערים לשמוע שהוא עזב שעכשיו כשאת כל כך צריכה אותו הוא לא שם בשבילך... אנחנו מבינים את הרצון לשכוח וגם יודעים כמה זה קשה כי לב שבור, לוקח לו זמן להתאחות... תני לך את הזמן יקרה, לכאוב, להתאבל... מותר לך- כאב של פרידה הוא כאב עצום... התחושה שפתאום האדם שהיה כל כך קרוב שידע כל כך הרבה נעלם...והוא כבר לא חלק מהחיים. הבור העצום שנפער- לוקח זמן למלא אותו. קחי לך את הזמן הזה. ובנתיים, תמשיכי לשתף. אל תחזיקי בבטן, אל תשארי עם זה לבד. תני לנו להיות כאן איתך ובשבילך בימים הכואבים האלה. ((((((בנה))))))

למעלה