שוב שלום

פנקר

New member
שוב שלום

אני רוצה לספר קצת על עצמי, האמת היא ששמי הוא אושר, גילו לי את המחלה בגיל 15 כשבלוטת הלימפה בצוואר התנפחה לי, לקח לרופאים חודשיים לגלות מה יש לי. הייתה לי בעיה כליתית חמורה כש80% משני הכיליות לא תיפקדו, עברתי דיאליזות וטיפולים כימוטרפיים על מנת לשרוד . בנוסף היתה לי גם בעיה ברקמות ובשסתום של הלב. כשהתחלתי לקבל טיפול בטווחים של 3 חודשים התחילו כאבי הפרקים . כלל לא היה לי סימנים מזהים של המחלה כגון אודם ועוד. המצב היה די קשה .הפסקתי ברוך השם את הדיאליזות בגלל רשלנות של הרופאים כי הם לא עשו לי שטיפות לצינור והוא נסתם. המחלה די שקטה יחסית כיום ,אבל בעקבות ההתרגשות לחתונה נראה שהיא התחילה להתעורר. אני מקבלת עוד כדורים בנוסף למה שאני כבר לוקחת אבל טפו טפו עדיף זה מלהיות מאושפזת - אני רק מגיעה לבי"ח לבדיקות אני נהיית חולה - זה פשוט פסיכולוגי נראה לי. יש לי שנט ביד שמאל המקשה את חיי היום יום. בשבוע שעבר הייתי אצל כירורוג (עם המון תקוות) להוצאת הצינור אבל הבשורות היו מאכזבות מאוד , אני צריכה לחיות עם הצינור כל החיים - היה לי מאוד קשה לקבל את זה ועדין קשה לי. כיום אני נשואה ומקווה להתחיל חיים נורמלים כמו כולם. אני מסיימת בקרוב תואר ראשון במנהל עסקים, וזה אחרי 5 שנים. אני כל כך מאושרת אין לכם מושג. זהו שמחתי לדעת שאתם כאן - תודה רבה ט"ו בשבט שמח ושבת שלום

gaia20

New member
הי אושר

קודם כל, אני שמחה שבשלב זה של חייך את סופסוף מאושרת
חשוב להיות מאושרים
סיפור חייך מאוד ריגש אותי, עברת המון ואני מקווה שהחוויות שמעברי מעכשיו יהיה רק חויות טובות. אם להיות כנה, פתאום נזכרתי ששכחתי לספר שגם לי יש בעיה בשסתום שלא נסגר כמה שצריך...(ספרתי על זה לפני כמה שבועות, אבל אני לא מוצאת את ההודעה) תראי איך שלא מתייחסים לדברים הם פשוט נעלמים מהראש... אולי אם אני לא אתייחס לזאב הוא יעלם?
... שננסה? חחחח בכל מקרה, למרות שהמצב הרפואי זה דבר שמאוד מקשה, אני מקווה שבכניסתך לפורום, את תתחילי איתנו חיים חדשים ומאושרים יותר. אני חושבת שהגיע הזמן לחיבוק קבוצתי
את מחייכת?... יופי, זה מה שרציתי.
ערב טוב,

ל3

New member
הי פנקר

את נשמעת כמו אישה חזקה מאוד ומגיע לך את כל הטוב שבעולם. תודה שבחרת לשתף אותנו בחוויות הכל כך קשות האלו וכולי תקווה שלא תצטרכי שוב להתמודד עם דברים כאלה קשים. מזל טוב על התואר ( אני בשנה הבאה). האם את עובדת בתחום?

שאנל

New member
אושר??

כ"כ שמחה לראות אותך כאן. אם אני זוכרת סיפרתי לך על הפורום לפני שנה.. אז כנראה סוף סוף התחברת לאינטרנט. כן חמודה... זו אני... לי

למעלה