שוב, תאריכים באקסס

אבישג27

New member
שוב, תאריכים באקסס

שלום לכולם, קראתי הודעות קודמות לגבי בעיות שנוצרות בגלל תאריכים באקסס ניסיתי לבצע מה שהומלץ לעשות לגבי תאריכים ולא כל כך הלך לי בשאילתה שאני יוצרת מתוך קוד יש סדר פעולות הבא: קלט מהמשתמש לגבי טווח תאריכים יצירת סטרינג של SQL בניית שאילתה באקסס על הסטרינג הזה הפקת דוח מהשאילתה צורת הסטרינג המתייחס לתאריך הוא כזה לגבי תאריכים:
DateStart = Format(DateStart, "mm/dd/yyyy") DateEnd = Format(DateEnd, "mm/dd/yyyy")​
ולגבי הSQL
Between #" & DateStart & "# And #" & DateEnd & "#​
ז"א ניסיתי להפוך את המבנה של התאריך לאמריקאי לפני ההכנסה לסטרינג של הSQL ובכל זאת- בדוח שקיבלתי על השאילתה הזו יצא לי תאריכים לא רלוונטים למשל ביקשתי טווח תאריכים החל מהראשון ביולי ועד סוף יולי הוא נתן לי החל מהשביעי בינואר ועד סוף יולי. עזרה בבקשה התייאשתי לגמרי מזה :) שבת שלום

גרי רשף

New member
אולי כך?../images/Emo22.gif

Between #" & Format(DateStart, "mm/dd/yyyy")& "# And #" & Format(DateEnd, "mm/dd/yyyy") & "#"​

אלון_פ

New member
תמיד זה בעיה

להעביר תאריכים - דרך מניפולציות של טקסט לדעתי הפתרון הוא להעביר את התאריך בפורמט מספרי מאחר ובכל מוצרי מיקרוסופט תאריך מיוצג על ידי מספר להשתמש בפורמט הנומרי כלומר: אם הנתונים נשמרים בשדה תאריכי d1,d2 לבנות את ה-String באופן הבא:
"...between" & Cdbl(d1) & " and " & Cdbl(d2)​

אבישג27

New member
תודה לעונים, אך בסופו של דבר

הפתרון היה כזה: במקום להגדיר את dim DateStart as Date הגדרתי אותו כסטרינג ורק זה פתר לי את הבעיה. גם כשניסיתי לשתול ממש כמו שגרי רשף הציע- העניין לא הלך. תודה לכוווולם :)

למעלה