שוב תודה לכולכן! שאלת גלידה -
קראתי את כל השירשורי גלידה והתחשק לי גם,
קניתי פסיפלורה קפואה ותותים, נראה לי שזה כמו הפריגת הקפוא בארץ,
זה מגיע במשקל של קילו אבל יש בזה 10 אחוז סוכר.
אני רוצה להכין מזה גלידה, מכל טעם בנפרד, מאוד רוצה שתהיה קרמית,
אשמח גם למתכון פרווה וגם לחלבי.
וצריכה יותר פירוט על כמויות, אין לי מושג כמה שוקל פריגת.
תודה מראש.
קראתי את כל השירשורי גלידה והתחשק לי גם,
קניתי פסיפלורה קפואה ותותים, נראה לי שזה כמו הפריגת הקפוא בארץ,
זה מגיע במשקל של קילו אבל יש בזה 10 אחוז סוכר.
אני רוצה להכין מזה גלידה, מכל טעם בנפרד, מאוד רוצה שתהיה קרמית,
אשמח גם למתכון פרווה וגם לחלבי.
וצריכה יותר פירוט על כמויות, אין לי מושג כמה שוקל פריגת.
תודה מראש.