שוב "תקלה " אצלי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שוב "תקלה " אצלי

היה הכל טוב הכנתי כל החומר לבדיקה בבית חולים וידאתי שיש הכל הכל..הצלחתי. נסעתי הגעתי לפני הזמן קפה וזה ובאתי רבע שעה לפני ..למרפאה עצמה...

ובום לפנים...הבדיקה היתה אמורה להיות אתמול!!!!

חשבתי מת לי מישהו..בתחושה ..ממש תפסתי את הראש.

המזכירה זכרה שיש לי שיקום..לקחה שוב את מספרים לדבר איתם..וקבע לי שוב ליום ראשון. אישור לא יכלה לתת לי ..בקשתי אבל הבנתי אחרי שהיא תעיד ..ואמרתי לה שיש ארגוים של מתנדבים לליווי שהגיע הזמן לזה..

איפה היה השיקום? המשקמתשלי נכנסה להריון לא מתוכנן ..התחתנה נעדרה תקופה..אתמול דקות לפני שבאה ..הודיעה שהולכת לרופא..ומאז לא יצרה קשר..

המשמעות שלא דיברנו על המצב..אחרי שיש איבחון כבר..

היינו אמורים לסדר חומר אז היתה שמה לב..לתאריך ולפחות לא הייתי נוסע סתם...

המשמעות העמוקה ..שחטפתי בום כפול גם מעצם ההכרה שיש לי דרך לעשות בשיקום..הקוגניטבי..וגם אזאי אפשר לתקן לגמרי קצת לשפר ..ויש חלק שממש לא.

הייתי בהלם..אחר כך כמעט בכיתי באוטובוס..לא כעסתי..על מי אכעס? זה המצב ...עכשיו אני חושב אני באפטיה קצת..כואב לי ומפחיד ואני מרחם קצת על עצמי אבל העוצמות מוחלשות ממש..

בכל מקרה לקניות אחרי הלכתי..להכין אוכל עוד לא..אני צריך בגלל הכדורים בעיקר אבל להכין ממש לא בא לי..לא נורא .

היתר בית נקיון כביסות וזה..יחכה למחר..

עכשיו, צריך לחכות להחלטה סופית מה המקור של זה..וכמה שזה דפוק לקוות שזה נופל בתנאי הנכות של ביטוח לאומי...ואז אקבל מטפל/ת...

מנסה להיות חזק...כואב עכשיו שאין משפחה (למרות שיש גדולה) שאין...חברים ..שאין ממש עם מי לדבר..רק פה ...

אשתדל להוריד לחץ...יש לי לב חולה לשמור עליו גם..אני מקווה שהשקט יישמר , כלומר לא אתפרץ על משהו בסוף..מקווה מאוד.

:(

למעלה