שוב!

*GormE*

New member
שוב!

המשכתי את הרישום בעזרת אבן דיו ועט קליגרפי והתחלתי לצייר רקע. הצעות?

chatenoire

New member
שימוש מעולה בדיו!

מצוין! הדיו מבליט את הדמויות ומוסיף להן איזה משהו לאישיות. יופי של עבודה על היד של הבחור ועל שיער, במיוחד של הבחורה עם הקארה. גם התוספות ברקע עוזרות לקבל תמונה ברורה יותר של מה קורה כאן, למרות שהחלל בצד ימין קצת רקע מדי לטעמי, ונותן הרגשה שצריך לבוא שם עוד משהו. אבן הדיו הזו ממש מגניבה! אולי גם אני אתנסה בזה.

*GormE*

New member
:) אני אשמח ללמד אותך!

איך אני תופסת תחת??? עבודה ראשונה שלי עם האבן הזאת!!

yonabarak

New member
תופסת תופסת

פיספסתי להגיב על שלב העפרון, התנוחות של הבחורות לא משהו. הן לא משקפות חלוקת משקל נכונה ברגליים, ולא את ההנפה של המכשירים. אבל כל השאר טוב מאוד: ההבעות, האפקטים. הבחור מעולה. הרקע מעולה. אני אוהב את הרקע העירוני הריאליסטי. הבחורות קצת אמריקאיות, אבל לא נורא. אחלה תחושה זה מעביר. הערה: תעלי ציורים יותר קטנים, בבקשה. שיהיה פחות מ 1000 על 700, שייכנס במסך.

*GormE*

New member
נראה לי שכדאי שאשיג לי כבר פוטושופ

אני עצלנית מאוד בכל הקשור להורדות אחר כך זה ממש לא יהיה סיפור להקטין את הציורים...

*GormE*

New member
אבל חוצמזה

נראה לי אם כבר שאחת לא מאוזנת בטירוף אבל הדף כמעט הלך ממחיקות (ובגלל זה היה לי קשה לצבוע בדיו) אז העדפתי להשאיר שתיפול מצידי הכלבתא באמת הדמויות נראות אמריקאיות? כי חשבתי לעשות רקע אירופאי... לפחות בניין אירופאי זה יהיה ממש מעניין ככה

Art Of Madness

New member
הא?????????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

כבר ציינתי שאני סוגדת לך??????????????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את ההיא שציירה את הציורים המושלמים האלה!!!!!!!!! בלעכס!!!! מוכשרייה!!!!! די כבר!!!!!!!!!!

zakiboy

New member
../images/Emo45.gifזה מדהים

נראה לי אני צריך מיכל דיו חדש

zakiboy

New member
החלפתי

את הטפט של רסאל קראו בדסק טופ עים הציור הזה ע נ ק

*GormE*

New member
אבן דיו

זה נראה קצת כמו גרפית מוארכת כזו, רק שהיא כהה ועם אותיות סיניות עליה מה שצריך לעשות זה לטבול את הקצה שלה במיכל עם מיים ולשפשף בצלחת שטוחה עד שיווצר דיו. מתאימים את הריכוז הנדרש לפי מספר הטבילות של האבן וכמה זמן משפשפים אותה שמסיימים להכין דיו (זה יוצא בערך שלולית שמספיקה לעבודה של יום אחד) שולפים מכחול ועוברים עם דיו ומדללים אותו במים וכו´ אבל הדיו המתייבש אינו ניתן לשימוש חוזר- הוא נעשה גושי ומגעיל, אז צריכים לשטוף את הקערית כל פעם

hulk

New member
../images/Emo117.gifכל הכבוד

אחת התמנות היפות ביותר שהיו פה

למעלה