שוב

ליזי38

New member
שוב

שיחה בין בן זוגי לפסיכולוגית. שוב הוא שומע צריך להתחשב בילדה, צריך לתת לה זמן, אומר לפסיכולוגית שמקובל עליו אבל לא מקובל עליו לשבת בבית המכשפה על מנת לראות את הילדה, לא מקובל עליו שזה כל שבת והיה מעוניין שפעם שבת פעם שישי אחר הצהרים בגלל שיש לו גם משפחה שרוצה להיות איתו בשבת, ואז תשובת המחץ של הפסיכולוגית: רוצה לוותר? אתה צריך לבחור מה חשוב לך יותר המשפחה החדשה שלך או הילדה? רצתי מהר למקלחת לקחת מקלון לניקוי אוזניים אולי לא שמעתי טוב, היא מבקשת ממנו לבחור בין הבן שלו לבת שלו? לבן זוגי עלה הדם לראש (ברזילאי או לא?) וכמובן שהפסיכולוגית חטפה בראש ואז פתאום אפשר לראות את הילדה גם בימי שישי אחר הצהרים. תגידו? לא השתגע העולם?

b4icu

New member
קשה לומר מדבריך...

שלום ליז. אני חושב כמוך, וזה נשמע לי בהחלט כ-"לא נכון בעליל". כמו בחירתה של סופי, להבדיל 1000 הבדלות. מנסיון רע עם פסיכולוגית, בקטע של בנה של R היא נתנה ל-R לבחור בין הבן שלה לזוגיות שלה. מה אני מנסה לומר? שגם פסיכולוג הוא בנאדם וגם הוא טועה לפעמים. אך בכל זאת אנסה לראות את הדברים מכיוון נוסף: יתכן ודרכו של בן זוגך להבין את שנאמר, לא מדויקים והם מעורבים רגשית חזק, מה שנותן לכל הנושא BIAS שלילי. בכל מקרה שווה לבקש הבהרה ממנו. כדי לבחון את הסיטואציה, נהוג להציג תרחישים של מצבי קצה. וזה בדיוק מה שפסיכולוג עשה. נניח שתוותר ב-100% על המשפחה לטובת הילדה, או 100% על הילדה לטובת המשפחה. כמובן שהתרחישים אינם מעשיים, אך הם קובעים את מקרי הקיצון של ה-"מידרון התלול". המציאות נמצאת איפה שהוא באמצע. עליו לוותר קצת מפה וקצת מפה, כדי להרוויח קצת מפה וקצת מפה. נותר לבחון מה התועלות ומה המחיר ולקבוע את המינון. נושא המועדים הוא פרט טכני ונתון למו"מ. בד"כ מחווה מהיא למחווה, ולדעתי זה פתיר ולא ממש בעיה. גם במידה שזה ממש מתנגש, אפשר מדי פעם לוותר על מפגש או להזיז פעילות. בהצלחה.

עלמה 3

New member
ליזי יקרה ../images/Emo175.gif

פסיכולוגים הם גם בני אדם - לעיתים טועים... כל פסיכולוג והגישות שלו אך זאת לר נראת לי משהו
שישאל אותה (עם עדין אצלה) איזה כלים יש באמתחתה על מנת ליצור לא להרוס לאף אחד ! משפט שהמורכב שלי משתמש - לא רוצה שפרק א' יקלקל לי את פרק ב'.

כמה שהיא מקצועית../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

מעניין לאיזה תשובה ציפתה? אולי שווה לנסות דרך אחרת,קצת לרדת מהלחץ והמפגשים הקשים,פשוט להתקשר פעם או פעמיים בשבוע ולומר לילדה באופן מאד ברור ,אני כאן בשבילך אוהב ורוצה,מקווה שגם את תרצי בהמשך,תמיד זמין בשבילך רק תני סימן. אני לא חושבת שלהמתין בפינת האכל עד שהפרינססה(האמא) תזיז את התחת שלה נכון ומעודד ,אבל ניתוק מוחלט גם הוא לא נכון לשני הצדדים,וטלפון שאומר אני רוצה אותך ואת חשובה לי בהחלט יעזור בעתיד. אגב מי הפסיכולוגית? שבטעות לא נפנה אליה....

מורכב

New member
אולי זאת הפסיכולוגית

מהסידרה " משחק החיים " העולם בפרוש השתגע. תהיי חזקה ביי

yaeli4

New member
ליזיקה יקרה,

האם אי אפשר לזרוק את הפסיכולוגית הזו לכל הרוחות? היא פוסטמה רצינית וכבר דנו בעניין מזמן. היא משת"פית עם האקסית והיא לגמרי מוזרה בגישה החולנית שלה. צריך להעיף אותה ולהחליף אלא אם כן אתם מחויבים לראות אותה כחלק מההליך שקשור לבית משפט ולמה שהתבקשתם לעשות לפני המשפט שכבר הולך ומתקרב. ליזי, האם לא תוכלו להגיע למפגש מחר? הלוואי שהייתם מגיעים והיינו יכולים קצת יותר לתמוך ולעזור. קחי המון חיזוקים, ומסרי גם לבעלך,

מורכבי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תצחק עכשיו ותצחיק חופשי כי נראה אותך מחר.......ובעיקר נראה אם תצליח להצחיק בעודך מנפנף

blonda3

New member
תחליפו את הפסיכולוגית......./images/Emo88.gif

נשמע לי שהיא לא בדיוק מתאימה לכם. הולכת לקרוא תגובות נוספות.

blonda3

New member
המפגשים....

לא אמורים להיות בבית של האמא. עצם זה שהיא נתפסת על ידך כ"מכשיפה" מעיד על כך שיש אנטגוניזם ביניכן אולי גם זה מה שקורה בין בעלך לבינה אולי זה גם מה שהילדה מרגישה והיא נכנסת ללחץ ולא רוצה לצאת מהפינה שלה ואולי בצדק..... מבחינתה. מפגשים עם הילדה צריכים להתקיים במקום נטראלי לחלוטין, אם יש בעייה אז עדיף במרכז קשר או בלשכת הרווחה או בבית הספר של הילדה אולי בשיתוף עם גורם שלישי אבל בטח שלא בנוכחות האמא. ושוב-בגיל הזה-שום דבר לא ילך בכוח. חייבים למצוא את הדרך הנכונה להגיע לליבה של הילדה. גם אם זה יקח הרבה זמן. ורק כשהילדה תרגיש שאין בין אמא ואבא שלה מתחים....יש סיכוי שהיא תרצה לראות את אבא שלה. קודם כל המתח בין ההורים חייב להתפוגג..... אולי גישור או ייעוץ של שני ההורים בלי הילדה ואח"כ בשיתוף עם הילדה..... וצריך המון המון סבלנות.... ולפעמים אפשר גם להרפות לתקופה מסויימת כמו שגבר שמחזר אחרי אשה....ועוזב... האשה מתחילה פתאום לרוץ אחריו.... ולפעמים-צריך גם לדעת לוותר. בהצלחה.

למעלה