שוב

seaגל

New member
שוב

לא שקטה מרגישה את הסערה בלב שלי כמה שמנסה להרחיק אותה להתנגד לה ככה היא מתגברת נמאס לי עייף לי זה היה יום טוב באמת יום של אור אז למה בלילה האור נעלם למה בלילה הכל הופך שחור? עייף לי מהמלחמות הפנימיות עייף לי מלחפש תשובות עייף לי מלשאול את השאלות עייף לי מהמעגל קסמים שאני נמצאת בו

seaגל

New member
../images/Emo79.gif

"בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלינו מכשולים אף לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר אלוקים רואה הכל משגיח מלמעלה שלא נאבד את התקווה וגם אם לפעמים כואב צריך ללכת הלאה אין דבר הכל רק לטובה ולפעמים הזמן בוחן אותנו..." (שרית חדד)

ה מוזה

New member
תארי לך

שהיה לנו אור בכל שעות הלילה והיממה כמו בחצי האחר של הכדור , ימים ללא לילות רק אור . האם היינו יודעים להבחין כמה הוא נדיר ? אולי נברא לנו לילה בכדי שאור של יום יהיה עבורנו דבר מה שנעריך .. כל כך הרבה אנחנו מקבלים כמובן מאליו ולא כמתנות יקרות ערך ונדירות אלוהים ברא לנו את הלילה ,בכדי שיהיה לנו את האור ואת האור הוא ברא בכדי שנדע שתמיד חושך מסתיים בזריחה וזה בכלל לא מובן מאליו זריחה היא לידה , לידה של האור אז, גם בלילה כששחור תמיד אפשר למצוא נחמה שמחר יוולד לו אור יום חדש וכשעייפים נחים ממלחמות מותר לך לנוח , את יודעת נכון ? לא לשאול ,לא לחשוב,לא לחפש שאלות ,גם לא תשובות פשוט , לנוח .. הסערה תחלוף ,כמו הלילה יש מקום על הספסל לידך שם מתחת לעץ ,קצת לנוח ממלחמות ושאלות ?

seaגל

New member
האמת

אני לא רוצה אור כל הזמן אבל רוצה שההרגשה של האור תלווה אותי גם בחשכה... לא מבינה למה כשחשוך שם בחוץ הכל ניהיה שחור בפנים. יש מקום על הספסל אבל ברגע שאני מניחה את הראש לנוח הדמעות מתחילות לזרום והכאב מתעצם, את יודעת המלחמה מרחיקה את הכאב... רוצה לנוח אבל פוחדת פוחדת לטבוע בים של דמעות פוחדת שהלב יכאב כל כך ואני לא אעמוד בזה. הלוואי והיה מישהו כאן עכשיו לעטוף שאני אוכל להעביר אליו את האחריות לשמור עליי, אני פוחדת שברגע שאני אניח את כלי המלחמה אני .......

ה מוזה

New member
האמת

אני שם .... שומרת עלייך
ועל האור שיאיר לך חשיכה פנימית תעצמי עיניים ותגעי בכל רגעי האור שהיו לך היום ואם הדמעות ישטפו החוצה את כל הכאב זה לפעמים פחות כואב מלשמור אותן מעבר לסכר אולי הלב יכאב כל כך .. ואחר כך יהיה לו יותר קל

seaגל

New member
נגעת כל כך נגעת

התשובה שלך כאן ועכשיו מהווה קרן אור את שמלווה אותי כל כך הרבה זמן ומוכנה להיות שם תמיד בכל עת ואני לא יודעת למה זכיתי אבל בהחלט זכיתי. והדמעות זולגות להן מהתשובה הראשונה שלך והן לא מפסיקות ואני קוראת שוב ושוב את המשפט "אני שומרת עלייך..." לו רק היית יודעת כמה אני צריכה מישהו שישמור עליי, שפעם אחת אני אוכל להניח את הראש ולהרגיש בטוחה לתת לגוף להרגע ....פעם אחת פשוט להרגע... ופעם אחת באמת לשכב שם על ספסל או במיטה ולבכות עד הדמעה האחרונה... אבל עדיין לא מסוגלת עדיין כל כך פוחדת שברגע שזה יקרה אני אעלם... לא יודעת אם זה מובן לא יודעת מה אני מנסה אפילו לומר- מבולבל לי רק דבר אחד אני יודעת כרגע שהמילים שלך נגעו במקום כל כך עמוק תודה לך

למעלה