שוגי אוטיס מגיע לישראל! ועוד לאחר עשורים

uribash

New member
שוגי אוטיס מגיע לישראל! ועוד לאחר עשורים

של שתיקה יחסית, התרחקות מאור הזרקורים וקומץ הופעות פומביות בלבד.

מדהים לזכור שיש מוסיקאי שהנדריקס עוד הספיק להתפעל ממנו ופראנק זאפה ביקש וקיבל את שירותיו כבר בסיקסטיז (הוא מנגן ב-HOT RATS) והוא עצמו עדיין בשנות החמישים לחייו...

שוגי היה ילד בן 13 כשניגן עם נשמה בלוזית של בן 63. הוא הספיק לגעת בכל כך הרבה בזמן כל כך קצר: רית'ם אנד בלוז, Fאנק, ג'אז, נשמה, פסיכדליה ובלוז ורקח מכולם ביחד תבשילים שהיו רק שלו.
בשנות ה-70 הוציא שלושה אלבומים נפלאים וזהו זה...פה ושם זכו לטעום ממנו סולו אורח באלבומים נידחים, אבל בסך כל הוא לא הוריד פרופיל. הוא פשוט נעלם.
אבל המוסיקה שלו רק הלכה וצברה מעריצים צעירים ומתפעלים בכמעט ארבעת העשורים (!) שחלפו מאז...והנה שוגי מפתיע בקאמבק הכי פחות צפוי של השנה החולפת, עם להקה משלו, עם חברת תקליטים אישית (שכבר חתמה על שת"פ עם סוני להוצאות מחודשות) ועם אלבום אבוד אחד לפחות בקנה !.

אני לא יודע אם אפילו המלנכולי יכול לברוא תירוץ מספיק טוב כדי לא להגיע
אני אהיה שם ואשמח מאד לראותכם
...

נוכחות של חברי הפורום בהופעה הכרחית כמובן .

ה-1 במאי בבארבי. פועלי כל העולם התאחדו!

מי בא ?

modulo1000

New member
לצד קטעים טיפה פחות מחמיאים.....

http://www.youtube.com/watch?v=G2DJYMT3qdA
קטע שמראה את היכולת בשיאה
נכון ששירה זה לא הצד החזק שלו
ונכון שאין לי מימיקה של רוק סטאר
אבל לנגן הוא יודע כמו שבודדים יודעים

Barmelai

New member
השירה הייתה צד חזק אצלו

אני מאוד אוהב את הקול המוטאוני, הגבוה והפגיע של שוגי באינספיריישן אינפורמיישן ו Freedom Flight. מהקליפ שהבאת הוא די איבד את זה אבל הנגינה שלו עדיין מהפנטת. כיף שהוא מגיע אלינו.

LadyG

New member
מצורפת כתבה

מויינט.

אורי - כשאתה אומר אני אהיה שם ואשמח מאוד לראותכם אתה מתכוון לראות אותנו כמו בהופעה של יורמה?

uribash

New member
אצל יורמה סחבק היה על הבר מאחורי העמוד....

....עם המעמדות התחתונים
. ואת מוד'לה ואת עוזי דווקא פגשתי

אבל מה איתך ? אצל שוגי אני מצפה שלא תברחי עם יואל עשר דקות מהסיום. אחרי הכל, לא מדובר פה על הופעה של הדד

למעלה