שודו - שיעור חמישי!
והפעם, כתבתי אותיות.... ממש ככה. כתבתי את 文字
החלקים החדשים פה היו הקו הראשון של שתי האותיות והקוים השני והשלישי של האות השניה.
המורה שאלה עד מתי אני ביפן ואמרתי לה עד אמצע מרץ אז היא שאלה אם יש איזה תוים מיוחדים או מילה או משהו שאני רוצה לכתוב ושנתאמן על זה ונשפר את זה וניצור מזה מזכרת או סוג של "פרוייקט גמר". לא יכולתי לענות על המקום אז אמרתי לה שאחזיר לה תשובה שבוע הבא.
יש למישהו רעיון? אולי משהו עם ארבע תוים, או מילה יפה עם שני תוים.
חשבתי להגיד לה שאני רוצה לכתוב את השם של חברה שלי יפה אבל יכול להיות שזה קצת לא יאה אולי
בכל מקרה, שחכתי דבר אחד...
שכחתי שמחרתיים ואלנטיין פה. כלומר, לא שכחתי, אני זוכר אבל לא חשבתי על זה.
יצאתי מהשיעור שודו עם 5 מתנות/חבילות שוקולדים שקיבלתי מארבע דודות והמורה
מצחיקים המבוגרים האלה, לא מדברים ישירות אבל מתנהלים עם כל הטקסים.
הילדים היו הרבה יותר ישירים.
אני לא אהיה פה ביום הלבן אז אני לא צריך להחזיר כלום חח
אבל אולי באמת יאה להביא איזה משהו לפעם האחרונה שאני אשתתף ולחלק שם לדודות שכבר פינקו אותי פעמיים.
הגעתי קצת מוקדם אז צילמתי גם את הכיתה כי גיא ביקש באחד הפוסטים הקודמים אם אפשר לראות את הכיתה.
בתגובה להודעה הזאת אשים גם תמונה של הדוגמא שהמורה נתנה לאותיות וגם את הכיתה.
והפעם, כתבתי אותיות.... ממש ככה. כתבתי את 文字
החלקים החדשים פה היו הקו הראשון של שתי האותיות והקוים השני והשלישי של האות השניה.
המורה שאלה עד מתי אני ביפן ואמרתי לה עד אמצע מרץ אז היא שאלה אם יש איזה תוים מיוחדים או מילה או משהו שאני רוצה לכתוב ושנתאמן על זה ונשפר את זה וניצור מזה מזכרת או סוג של "פרוייקט גמר". לא יכולתי לענות על המקום אז אמרתי לה שאחזיר לה תשובה שבוע הבא.
יש למישהו רעיון? אולי משהו עם ארבע תוים, או מילה יפה עם שני תוים.
חשבתי להגיד לה שאני רוצה לכתוב את השם של חברה שלי יפה אבל יכול להיות שזה קצת לא יאה אולי
בכל מקרה, שחכתי דבר אחד...
שכחתי שמחרתיים ואלנטיין פה. כלומר, לא שכחתי, אני זוכר אבל לא חשבתי על זה.
יצאתי מהשיעור שודו עם 5 מתנות/חבילות שוקולדים שקיבלתי מארבע דודות והמורה
מצחיקים המבוגרים האלה, לא מדברים ישירות אבל מתנהלים עם כל הטקסים.
הילדים היו הרבה יותר ישירים.
אני לא אהיה פה ביום הלבן אז אני לא צריך להחזיר כלום חח
אבל אולי באמת יאה להביא איזה משהו לפעם האחרונה שאני אשתתף ולחלק שם לדודות שכבר פינקו אותי פעמיים.
הגעתי קצת מוקדם אז צילמתי גם את הכיתה כי גיא ביקש באחד הפוסטים הקודמים אם אפשר לראות את הכיתה.
בתגובה להודעה הזאת אשים גם תמונה של הדוגמא שהמורה נתנה לאותיות וגם את הכיתה.