שודרגנו.....!

yoavliberman

New member
שודרגנו.....!

כל הכבוד ליהודה שהצליח להחסיר משם הפורום את המילה "חובבים". ומהיום אנו חבורה מגוונת של נגרים, אנשי מקצוע, תחביב ועניין, אוהבי עץ, שמחים בחלקינו המביטים קדימה בעין בוחנת וביד בוטחת -- אוחזת בכלי נגרות גילוף וחריטה. כה לחי !

yulevi

New member
נראה שהחברים לא שמו לב לשידרוג בשם../images/Emo8.gif

פוקהונס

New member
שידרוג..

שמתי לב בהצלחה לאורך כל הדרך..

zvika f

New member
לא מבין

כמו שאני לא מבין איך החשמל זורם בחוטים כך אני לא מבין מה ההבדל בשמות. אבל,כמו שנאמר:נו טוב,שיהיה מקווה להנות בפורום החדש כמו בפורום הישן

yulevi

New member
זה אותו פורום

רק בהשמטת המילה חובבי,כי אל לנו להתבייש ברמת הפורום ומה עוד, שלא מעט מקצוענים בתוכינו

zvika f

New member
ענין של סמנטיקה

גם המקצוענים הם כנראה חובבי נגרות. הם לא נגרים חובבים אבל הם חובבי נגרות

זה האיש

New member
פורום נגרות עוסק בנגרות.. ובין חבריו..-

ישנם נגרים מקצועיים, וישנם חובבים.. אך שניהם עוסקים בנגרות .. לכן השם "פורום נגרות" מתאים בהחלט..!

arsar

New member
אני עם צביקה. ואם היו קוראים לנו---

"חובבי העץ" האם לא היתה זו האמת? אבל למה להתפלסף - אהבת העץ היא שמנחה את כולנו, מכל כיוון שנסתכל על זה. אז שיהיה בברכה ובשמחת היצירה לכולנו ובמיוחד ליהודה הטורח על קידום הפורום. אז לחיים!!!

yoavliberman

New member
חובבי נגרות, חובבי ציון, חובבים....

אריה הארת את עיניי. יש משהו מקסים ונוסטלגי בשם "חובבי עץ". מזכיר את "חובבי ציון" המיטולוגי. יתכן ושם הפורום האופטימלי צריך להיות "פורום חובבי עץ". אבל יתכן ושם זה לא יהיה בעל תכונות שיווקיות דיים, ויהיה צורך להוסיף את המילה נגרות על מנת למשוך לחיקנו חברים נוספים. אז אולי בסופו של דבר השם הקולע ביותר הוא המכיל את תאור הפורום בצורה המדוייקת ביותר לאותם: אוהבי עץ, גילוף פיסול וחריטה, בוני רהיטים וכו'. אז בסופו של דבר אני חושב שהשם החדש מתאר זאת היטב.

למעלה