שודר פרק היום של האוס בארה"ב.. מישהו יודע מה

S H I F T Y

New member
רואים האנטומיה של גריי.

טוב, לפחות זה מה שאני עושה, מאז שהמליצו לי פה. הסדרה מוצאת חן בעיניי, למרות שמישהי כתבה שהיא לא נופלת מהאוס, מה שלדעתי ניתן לחלוק עליו
למעשה, עוד לא מצאתי משהו שהשתווה להאוס. (נו, עכשיו תקופת מבחנים, ותראו מה אני עושה במקום ללמוד למועד ב' הקרב...)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo77.gif

האמת שגמני רואה האנטומיה... חיפשתי סדרה מחליפה להאוס, לאו דווקא סדרת בית חולים, אבל זה מה שיצא... והאמת, ממש אהבתי אותה... כיף לראות אותה, היא לא משעממת.. כמובן שהיא ממש לא מתקרבת לגאונות של האוס, אבללללללללללללללל צריך בינתיים משו.... ומה את לומדת?

S H I F T Y

New member
אני כרגע בעונה 2, את הראשונה סיימתי ביום אחד.

טוב נו, 9 פרקים זה לא כזה ביג דיל. אבל! אם גם פה יהיה תסביך רוס ורייצ'ל בין מרידת' לד"ר מק'דרימי אני אתפוצץ. בהתחלה חשבתי שהוא חמוד נורא, ובאמת דרימי, אבל מאז שהוא חזר לאישתו satan בא לי פשוט לחבוט בו חזק. שילמד לקחת החלטות! בסוף אחת מהם בטוח תצא אומללה. (סליחה, לקחתי ללב
) ואני לומדת מדעי המחשב. עכשיו שנה ראשונה, אז זה מרגיש יותר כמו תואר במתמטיקה מאשר במדעי המחשב. אה, וסמסטר קיץ ברעל...

אהההה אני רק בעונה ראשונה../images/Emo77.gif

אז תודה על הספוילר
למרות שלא באמת חשבתי שיהיה ביניהם איזה משהו על תחילת הסדדרה... ואני חושבת שכן יהיה ביניהם איזשהוא תסביך... מהפרק הראשון הם מסובכים על מעל הראש... אז
אוי סמסטר קיץ זה לא כיףףףףףף... אני לא אזרה מלח על פצעייך ואגיד לך כמה חביב זה חופש

S H I F T Y

New member
אופסי.

וול, דיברת עליה בלשון עבר, אז חשבתי שסיימת אותה או משהו. אממ.. סליחה

למעלה