שווארמה עם תפוחי אדמה ברוטב
מצרכים:
קג' בשר טרי שווארמה נקבה חתוך לרצועות.
2 בצלים קצוצים.
7 שיני שום פרוסים דק.
4 עלי דפנה.
4-5 תפוחי אדמה אדומים חתוכים לקוביות.
2 כפות אבקת מרק בשרי של חברת אוסם ללא מונסודיום, וללא גלוטומט.
מלח גס, פלפל שחור גרוס, כורכום, פפריקה מתוקה הונגרית של חברת מימון.
ההכנה:
לטגן את הבצלים עם השום כשהבצלים מתחילים להזהיב מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים עד שצבעו משתנה לצבע חום.
מוסיפים כורכום, מוסיפים את התפוחי אדמה ומאדים בערך עשר דקות שהתפוחי אדמה מתרככים...
מוסיפים את יתר התבלינים מטגנים לעוד 3 דקות...
מוסיפים מים רותחים עד גובה תכולת הבשר ומבשלים שעה ורבע.
מצרכים:
קג' בשר טרי שווארמה נקבה חתוך לרצועות.
2 בצלים קצוצים.
7 שיני שום פרוסים דק.
4 עלי דפנה.
4-5 תפוחי אדמה אדומים חתוכים לקוביות.
2 כפות אבקת מרק בשרי של חברת אוסם ללא מונסודיום, וללא גלוטומט.
מלח גס, פלפל שחור גרוס, כורכום, פפריקה מתוקה הונגרית של חברת מימון.
ההכנה:
לטגן את הבצלים עם השום כשהבצלים מתחילים להזהיב מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים עד שצבעו משתנה לצבע חום.
מוסיפים כורכום, מוסיפים את התפוחי אדמה ומאדים בערך עשר דקות שהתפוחי אדמה מתרככים...
מוסיפים את יתר התבלינים מטגנים לעוד 3 דקות...
מוסיפים מים רותחים עד גובה תכולת הבשר ומבשלים שעה ורבע.