שווה הודעה.

שווה הודעה.

אם כבר מצאתם לנכון להקים שרשור נאה על הנושא, מין הראוי שאני אקדיש לזה הודעה. אני מבינה שאני אחת מהבחורות ש'נפגעו' מדבריו של ספי. אז ככה - לא נפגעתי, ספי. אתה יודע דיי טוב שלפעמים נשבר לי ממשחקי המילים הקשורים למין, בלי שום קשר אלייך. פשוט ניסיתי לעצור את השרשור בזמן, לפי שהוא יתדרדר למעבר לכך. אני חושבת שכבר הבנת שאתה תחסר בפורום ואפילו שאתה דיי נחוץ, אבל אם ישנו צורך, אני אחזור על כך - ספי, אני לא רואה שום סיבה [לך או לפורום] שתעזוב. יתרה על כן, אני חושבת שאתה מוסיף המון לפורום. ומסתבר שלא רק אני. חוץ מזה, אם לא תהיה בפורום שלי, למי אני אזיין ת'שכל על אוהד?!?!?!!? אתה רואה, ספי? אתה נחוץ! ואם לא תישאר איתנו, אני ארדוף אותך בכל פורום אשר תהיה בו!
אני מקווה שהנקודה הובהרה ושספי חזר לסורו.

מה קורה פה?!?!?..(;...

אני נעלמת לכמה זמן... ואני רואה שדברים משתוללים פה?!??! ספי....מה קורה??..:) שידלתי אותך לפורום הזה...וכבר אתה רוצה לברוח? זה מעליב אותי..בתור זו שהזמינה אותך..חח..(;... חסר לך ואתה נוטש..דווקא כשחזרתי..:)..

Sefy

New member
איך את מעיזה לקרוא לעצמך קרחונית!

את מותק, חמודונת ומקסימונת! חכי, עוד לא הגענו למראה שלך, אחרת הפורום יתרוקן מגברים בגלל שהם יסתנוורו ממנו

Sefy

New member
את סולחת ?

אני פשוט לא רוצה לגרום לאווירה רעה בפורום בגלל סוג ההומור שלי

שתוק ותתחיל להגיב../images/Emo70.gif

[פעם הבאה אני לא אתפתה למניפוליציות רגשיות. אני צריכה לשמור על התדמית...]

אם תלך, על מי נוציא את האגרסיות?

לא יהיה את מי לעקוץ, על מי לכעוס כו'.. מה אתה רוצה? שנסכים אחת עם השניה כל היום??? אנחנו נתחרפן משעמום.. ואז תקבל חבורה של נשים עצבניות ברחבי ישראל. אתה באמת רוצה את זה על המצפון שלך?

Sefy

נו, באמת... מה כל-כך קשה להגיע להבנה? אני בעצמי מצאתי את עצמי מזועזעת מהשימוש שלך בשפה, אבל הגענו להבנה, ואני לא רוצה, שתעלם מפה! - נעים לי לקרוא הודעות שלך, שלא כוללות שפה כזו, עזרת לי לזהות מתי אתה מכליל שפה כזו, כדי שלא אפגע להבא, והכל בסדר. כך שלדעתי, כל אחד יכול ללמוד את זה, וכך כל אוירה לא נעימה נמנעת. אז אל תברח מפה! - פשוט למד גם אותם לזהות את ההבדלים.

Sefy

New member
מתוקה את ../images/Emo9.gif

אני אשאר, רק מאד הייתי מקווה שהאחרונה שנפגעה ממני תוכל לסלוח לי

למעלה