שווה להיות... מת

אנימל

New member
שווה להיות... מת

מתוך "גלריה" של הארץ, אתמול: "ההכנסות ממכירת עזבונו של אנדרה ברטון, הסופר הסוריאליסט: למעלה מ50 מליון דולר..." וגם: ביתו של טולקין נמכר ב- 1.1 מליון דולר.

neoM

New member
חחח

כל נגיעה בעזבונו של עגנון ללא אישור מאוצרי עזבונו סופה תביעה משפטית.

neoM

New member
לא אישי שלי לשמחתי

רפרם, 'תה יודע איזה מניאק אני. אני למשל מסרב לאשר שכפול שירים, מאמרים וכאלה...... התלמידים "מה זה כועסים עליי".....

neoM

New member
זה לא חשוב היכן אני מלמד

חשוב כיצד אני מפעיל את שיקול הדעת שלי בענין זכויות קנין רוחני. יכול מאוד להיות שאני מעשיר את המו"לים כתוצאה מכך (ועל זה בכלל יוצא כעסי.. המחירים שתלמידים נדרשים לשלם עבור ספרי לימוד מרקיעי שחקים), אבל עדיין אני מאמין, שאדם המפרסם יצירתו, רשאי, כמו שאמר דב"א להנות מפרי עמלו.

רפרם

New member
ובעיית המו"לים?

או אם מדובר במוזיקה, בעיית המתווכים? ועוד, האם יצירת אמנות או יצירת ספרות, אינה נחלת "המין האנושי", מרגע שהיא יוצאת מתחומו של היוצר? האם המונה ליזה אינה נכס תרבותי עולמי? האם במפגש עם חייזרים לא נראה את המונה ליזה כתעודת זהות?

neoM

New member
אחח, איך אני אוהב את זה

'תה מבין? יושב אוויל כמוני, לא מבין כלום ופתאום מסתבר לו שהוא צייר את המונה ליזה, לא פחות.

רפרם

New member
(חיוך)

המונה ליזה, כמו הסרטים של לינץ' הם חלק מההון האנושי העולמי. הגבלת חלק מההון האנושי למספר קטן ומצוצמם של אנשים עשירים היא המניע העיקרי להאטת פיתוחו.

neoM

New member
רפרם, איש יקר

חחחחחח הון אנושי, כן... אבל אתה מעדיף לקרוא אותי חתרנית, הא?!

אמק

New member
המין האנושי

זוהי בטח צורת ביטוי כי המין האנושי הוא בהחלט מין ,אנושי? אבל למה לתת למיזנטרופיה לצוץ...

למעלה