שווה להכנס

NoNameYet

New member
שווה להכנס

היי, אני סטודנטית באוניברסיטת חיפה, אשמח אם תוכלו לעזור לי - תלמידי כיתות ט-י, אנא מלאו את השאלון הבא. מי שמעוניין להשתתף בפרויקט הקשור בפעילות באינטרנט (במסגרת אוניברסיטת חיפה אך לא מצריך הגעה פיזית למקום) שימלא את הפרטים שלא בשאלון ומנהלת הפרויקט תחזור אליו. תגמול מובטח. תודה מראש!!!!!!!

M0AVRIL

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif היי טינאייג'רסס!@#!!../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

חח היי, אני מתן בן 13 (זה נחשב טינייג'רס?חח) אממ.. קודם כל, יש לכם פורום חדיש ויפה אז מזל טוב ובהצלחה! אהבתי מאוד את הרעיון ואיך שאתם עוזרים ככה לכווולם.. אז.. אה אתם מוזמנים לבוא ולפחות רקק טיפה להציץ> בקומונת חסרי חיים ומשועממים, הקומונה לא כל כך חדשה, וטהיא מאוד פעילה! בואו לפחות רק להציץ, ולראות את כל המשחקים והכיף שיש שם.. מומלצת מאוד!! הכתובת: http://communa.tapuz.co.il/WDHL
חג שמחח לכוווולם!

../images/Emo15.gifברוררר שזה מומלץץץ../images/Emo47.gif

הקומונה הכי שווה בתפוז!!#!%!1111

Black Jane

New member
בבקשה לא לנצלש לשרשורים פעילים. במיוחד

לא לשרשור שעוד לא קיבל תגובות... ככל הנראה חשבת שזה
, לגיטימי
אבל הפעם מדובר בשאלון שהיא העלתה ומתאים בנושא הפורום... לא נורא, להבא.

M0AVRIL

New member
אני לא מבין מה הבעיה לנצל"ש לפה..

ההודעה הראשונה לא תעלם.. היא תוקפץ למעלה.. אבל אני אדע להבא (פשוט אין פה כל כך שירשור אוף כאילו יש אבל הוא ממש למטה עם ההודעות של תפוז) מצטער, ומקווה שעדיין ההודעה ששירשרתי אלייה תיהיה רלוונטית או משו סליחה

Black Jane

New member
כי ההודעה רלוונטית ועוד לא קיבלה תגובות.

או לחלופין תשובה לשאלה (למרות שבמקרה הזאת אין שאלה)... מנצל"שים לשרשורים שכבר התייחסו אליהם, זה העקרון.

Efrat K

New member
אם אתה לא רואה שרשור אוף

אין בעיה לפתוח הודעה חדשה עם האייקון של אוף טופיק,במשך הזמן השרשורים יורדים למטה.

NoNameYet

New member
אוי חבל

שאין לך אינטרנט במחשב. אתה יכול לענות על השאלון ונודה לך מאוד על העזרה. אבל כנראה שבפרויקט זה יהיה בעייתי. בטוח שאין אפשרות? איך אתה מצליח לעקוב אחרי הפורום?

yarou

New member
יש לי שאלה: בכוונה חזרתם

שם על אותה שאלה פעמיים?

yarou

New member
ממ

משום מה האתר לא עולה לי עכשיו, אבל היה כתוב משהו על זה שהחברים מכבדים אותי או משהו, וזה חזר פעמיים, בחלק הראשון.... ואני נקבה.

NoNameYet

New member
אחלה- תודה אבדוק

היי תודה רבה על התגובה המהירה. אני אבדוק את זה. סביר שהאתר לא עולה אצלך עכשיו כי ניתן להכנס אליו מאותו מחשב רק פעם אחת (לרוב) כי הוא שומר את הקוקיז. בכל מקרה - תודה לך!!!!

yarou

New member
פתחתי דרך דפדפן אחר ומצאתי

"נדמה לי שחברי מכבדים אותי"

למעלה