שווה לי לנסות בכלל?

BoneCrusher

New member
שווה לי לנסות בכלל?

נעים מאוד... רציתי להתייעץ איתכם, לפני שאני מתחיל בכלל. אין לי מושג באלכוהול, כל מה שאני מכיר זה וודקה רדבול, וכמה בירות (וגם בהן אני לא מבדיל). מה שכן, תמיד רציתי להיות ברמן. ואני כן אוהב אלכוהול, למרות שאני לא מבין בזה. למזלי יש לי כמה חברים שקצת מבינים יותר ממני. אני בן 19, הבעיה העיקרית שלי זה שאני נורא נמוך, וקטן. אני בכלל נראה בן 16 או משהו כזה. יש לי בכלל מצב למצוא עבודה נורמלית? נניח ואני אהיה טוב או שאף אחד לא ירצה "ילד" לבר שלו? בכלל, כמה בדר"כ משלמים לברמנים? בממוצע כזה? או שבכלל חיים על טיפים? אשמח אם תעזרו לי :)

ככה...

משלמים סביבות 20+ ויש טיפים..תלוי במקום אם אתה נמוך וקטן תגדל זקן ושיער ולא תיראה בן 16...וכן יש מצב להשיג עבודה (ואני מכיר כאלה) אבל זה יהיה יותר בכיוון של בתי קפה ומסעדות...לדעתי. ואם אתה לא מבין כלום באלכוהול אז או שתלמד לבד אבל ממש טוב או שתעשה קורס. כי אם אתה לא מבין באלכוהול אתה לא יכול להיות ברמן...אלא אם כן אתה כוסית

BoneCrusher

New member
בעייתי ../images/Emo13.gif

ברור שאני אעשה קורס, השאלה אם שווה בכלל להשקיע לקורס, אם לא תהיה לי עבודה אחר כך. ודי בעיה, אפילו זקן אין לי. אולי זקנקן תייש כזה ושפם בר מצווה. וטיפה פאות. בקיצור, אני באמת נראה קטן, ביום טוב אני נראה בן 18. השאלה אם זה ממש ממש קריטי המראה. ובתי קפה ומסעדות זה לא כמו פאבים וכדומה...

maxfain

New member
שמע

שוק הברמנים - מפוצץ!!! וכשאני אומר לך מפוצץ - אני באמת מתכוון לזה.. כל בנאדם שלישי במדינה הזאת נראה לי "ברמן".. בכל אופן אני לא צריך להגיד לך שאין דבר כזה בעולם - בלתי אפשרי. אם תהיה מספיק עקשן ולא תתייאש אתה גם יכול בסופו של דבר למצוע עבודה בבר על רמה (כמובן אחרי הרבה נסיון), למרות הגובה והמראה.. אבל בשביל זה חביבי תצטרך לעבור דרך לא קלה לפי דעתי. אתה לא צריך להבין כלום באלכוהול - בשביל זה יש קורס ברמנים. בקשר לעבודה, שלא יהיו לך ציפיות גבוהות מדי.. בהתחלה אתה בטח תעבוד בבתי קפה או מסעדות.. או אולי באיזה בר אלכוהולי קטן, אם תעשה רושם טוב על המנהל (כמו שקרה לי למשל). מראה - כן קובע (בהרבה מקרים) בסוג כזה של עבודה.

למעלה