שווה לי לקנות סוני 4?

שווה לי לקנות סוני 4?

לא מזמן מכרתי את הסוני 3 שלי ואת המשחקים כי לא הצלחתי למצוא משהו חדש שבאמת עשה לי את זה ואת הישנים חרשתי כבר מלא.השאלה שלי האם יש משחק כזה בסוני 4? כדאי לי אולי לחכות עוד לפני שאני קונה?
אני לא אוהב שוטרים בגוף ראשון (בדרך כלל), שונא נהיגה במשחקים (אז מירוצים וGTA ממש לא!), לא אוהב משחקי ספורט או מכות (פרט לUFC וכאלה), ולא אוהב אסטרטגיה. ואני גם לא אוהב רשת או MMO.
עוד דברים פופולאריים שלא אהבתי: הנסיך הפרסי, assassin's creed, bioshock, shadow of mordor, batman arkham asylum, arkham city, prototype, infamous
מה אני כן אוהב?
בעיקר האק אנד סלאש מאתגר וטוב (ninja gaiden, devil may cry, god of war, metal gear rising)
אוהב גם RPG כמו oblivion וskyrim, אהבתי מאוד בזמנו את סדרת gothic הישנה והטובה ,KOTOR 2, vampire bloodlines
אהבתי גם את סדרת metal gear solid ואת the last of us
אהבתי את far cry 3 (ב4 שיחקתי קצת והוא לא עשה לי את זה כל כך...) ואת כל סדרת מקס פיין (אם כי מהשלישי ציפיתי ליותר)

evilplate

New member
מהתיאור שלך נשמע שלא

אין כרגע האק אנ' סלאש טוב, יש RPG כרגע בדמות דראגון אייג' 3 שזכה ללא מעט פרסי GOTY השנה ככה שהוא בהחלט אופציה עבורך, יש גם משחק UFC שבלעדי לפס4 ול XB1, אך אלא אם אתה מעריץ שרוף של הז'אנר ואתה רואה את עצמך חורש עליו עד המשחק הבא בסדרה לא בטוח שזה מצדיק קנייה של קונסולה בשבילו.
MGS5 יצא בהמשך השנה ואולי זה יהיה זמן טוב עבורך לקנות את המכשיר, גם GOW4 יצטרף בשלב מסויים אבל יש עוד הרבה זמן עד אז, בתכל'ס לפי הטעם שלך זה נשמע שתצטרך לחכות הרבה זמן עד שיצטברו מספיק משחקים שאתה אוהב.
&nbsp
אגב את מורדרור לא באמת שיחקת אם אין לך פס4 או PC נורמלי, גרסת הפס3 היא אשפה וכל קשר בינה לבין גרסאות הדור הבא הוא מקרי, לא שאני חושב שהיית אוהב אותו לפי התיאור שלך אבל סתם שתדע.

statrix

New member
עכשיו יש את reaper of souls חודש הבא יוצא bloodborne

שזה rpg action כזה
אחריו עד סוף שנה אמורים לצאת עוד כל מיני דברים יפים כמו
final fantasy 15 שזה האק נסלאש
rise of Rise of Incarnates
mgs 5 phantom of pain
devision
uncharted 4

billc

New member
האם אפשר לקנות PS4 בארה"ב ולהביא אותו לישראל?

האם הוא מתאים לארץ מבחינת חשמל או דברים אחרים?
מה בקשר למשחקים, האם אפשר לקנות משחקים בארה"ב ולהביא לישראל או שיש בעיה התאמה כלשהי?

תודה לעונים.

מישהו 2

New member
תשובות

האם אפשר להביא PS4 מארה"ב - כן.
האם הוא מתאים לארץ מבחינת חשמל - כן, יש לו ספק כוח פנימי אוניברסלי 110V-240V. כל מה שתצטרך זה מתאם בין תקע חשמל אמריקאי לישראל.
משחקים - כן, ה-PS4 הוא אוניברסלי, לא משנה איפה תקנה את ה-PS4 ומאיפה תקנה את המשחקים. יעבוד בכל מצב מכל מצב.
&nbsp
בבקשה, המשך יום נעים.

billc

New member
תודה

voguemaster

New member
איזה שקע חשמל יש ל-PS4?

כי ל-PS3 יש שקע של שני פינים ואז אפשר לקנות כבל שמינייה בארץ בכמה שקלים. עדיף לדעתי מאשר לחבר את המכשיר עם מתאם.

phoenix2000

New member
לא

לפי 25 המשחקים הגדולים של metacritic לps4: כל העשירייה הראשונה אלה משחקים שיצאו גם לps3 (מלבד קידת יצחק שממוקם במקום 9 ויצא רק למחשב ולויטה קודם). בכל מקרה, עוד לא ראיתי איזשהו משחק שצועק 'הדור הבא!!!' ומחייב אותך שיהיה לך ps4 כדי לשחק בו.
&nbsp
http://www.metacritic.com/feature/25-best-ps4-games

למעלה