שווה ללכת לים עכשיו?

NoWords

New member
שווה ללכת לים עכשיו?

או שמפוצץ ולא כדאי להתקרב? פשוט כל פעם שאני שם, לא משנה באיזה זמן- בוקר, צהריים, ערב, לילה- מפוצץ ונורא מגעיל להיות שם... אוף זו תמיד התלבטות שלי אם ללכת בכלל לחוף ראשון או שעדיף להישאר בבית מרוב הג'יפה שם |: חבל שפלמחים זה 20 שקל!!
איזה זנות. הייתם בים בסופשבוע?

חןשסק

New member
אני רציתי ללכת היום

לא שינתה לי השעה. אבל אף אחד לא רצה...

cobainos

New member
אם תמיד מפוצץ ומגעיל

אולי כדאי לשלם את ה20 ש"ח וליסוע לפלמחים? אני בד"כ נוסע לחוף ראשון אבל החל מיולי עדיף פלמחים לדעתי...למרות שבראשון זה חינם לחיילים ו5 ש"ח לתושבי ראשון ובפלמחים כמו שאמרת - זנות!

NoWords

New member
כן האמת

שכנראה נתחיל להדרים לפלמחים אני מקווה שזה שווה את הכסף

ים ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

טוב לחוף ראשון אני לאאא מתקרבת בדרכ אני הולכת לחוף של פלמחים, לקיבוץ עצמו נחמד שם, כי רגוע ולא 3348398 אנשים וכ'ו וכ'ו לפעמים אני הולכת לוחוף פלמחים עם התשלום גם שם נחמד לדעתי, אבל פחות. אבל ההמלצה שלי היא: חוף שרתון!!!!!!!!!!!! ווואו, היום הייתי שם עם ההורים, היה פשוט מדהים מדהים מדהים רגוע מבחינת כמות אנשים חוף נקי ים נקי באמת שתענוג שווה לדעתי את הנסיעה הקצת יותר ארוכה. וסתם בא לי להריע לשיזוף המטורף שיש לי אחרי חודשיים של טחינת ים

cobainos

New member
ים נקי?

למה כל שני וחמישי קוראים לציבור לא לרחוץ בחופי ת"א?מזרימים לשם ביוב כל הזמן. ולנסוע לת"א זה כבר מוגזם פלמחים גם ככה זה אותו מרחק עבורי כמו חוף ראשון, אם לא 2-3 ק"מ פחות אפילו

נקינקינקי

ממש כמו בריכה חלומית שכזו... תכלס ברור שהרבה יותר נח להגיע לפלמחים, וקשה לי להאמין שאני אסע עם חברות לתא בשביל ים, אבל ההורים רצו לגוון, אז למה לא? =]

Fragile rose

New member
לקח לחיים

לא ללכת לים בשיא החום רע רעעע כולי שרופה מכוסת כוויות. לא כיף
ואמ, הים די מלא עכשיו בצוציקים שיש להם חופש גדול וכל אלה. מבאס קלות

BaSTArD077

New member
נעמה :}

הייתי בחוף ראשון לא מזמן..סתם לטייל. המקום פשוט מגעיל. זה מקום ההתנחלות החדש של הערסים. ערסים בכל הגילאים. אין שם הרבה מה לעשות.. רק לשבת ליד החוף לדבר יכול להיות נחמד.. :}

למעלה