שווה לנסוע לזמן קצר ?

פומפיה

New member
שווה לנסוע לזמן קצר ? ../images/Emo66.gif

עומדים לרשותי כ- 3 שבועות. עשיתי טיול ממושך בעבר (דרום אמריקה), אבל במזרח הרחוק עדיין לא הייתי ואני מתעתדת להיות שם לתקופה ממושכת (מה שלא מתאפשר לי בשנתיים הקרובות). ההתלבטות שלי: בעד
רוצה משהו אקזוטי. תאילנד קורצת בהחלט. נגד
כאמור, עומדים לרשותי 3 שבועות בלבד, ואין ספק שאסע בעתיד לתקופה ממושכת למזרח הרחוק. מה דעתכם ? כמה זמן "צריך" בשביל טיול בתאילנד ? ואולי כדאי ליעד אחר באזור ? ואולי יש לכם הצעה אקזוטית לגבי מקום אחר ? דנקה!

אין זמן מינימלי להיות בתאילנד...

שלום בובה! גם אם זה נראה לכאורה "בזבוז" של כרטיס טיסה יקר שלושה שבועות בתאילנד יעלו לך הרבה יותר זול משבוע באירופה. מה גם שבאירופה יכאב לך הלב על כל דבר שתרצי לקנות... אחותי אפילו טסה עוד מעט רק לעשרה ימים לאיים. חבר שלי חזר שבוע שעבר אחרי 3 שבועות מתאילנד, והם היו בכל חלק במדינה ומיצו את כל אפשרויות הטיול שם. בכלל לפי מה שהבנתי, אולי באמת חבל לא לנצל את הכרטיס לטיול יותר ארוך במזרח, אבל בתאילנד עצמה ממש אין מה לעשות יותר מחודש.

סנאגל

New member
סעי , חבל על כל מילה.

אני חזרתי לפני שבועיים, טיול של 3 שבועות, ממצא והכיל כל כך הרבה.. זה נכון, לא מספיקים לאכול מכל העוגה, אבל הביסים הקטנים האלו..אחחחח...שווים כל כך הרבה. ביטשן.

יש לך אישור גם ממני

ההיתי חודש וחצי בתאילנד ועשיתי הכל ממש הכל אפילו ההיתי באיי אחד 3 שבועות כי מצאתי כבר אני חושב ודיי בטוח ב 3 שבועות קצת לחוץ ממש טיפה אבל את תהני תעשה טיול מהצפון לאיים אם את רוצה טיפים אני מוכן לעזור בכיף

פומפיה

New member
תודה רבה לכם

אני שוקלת ואעדכן בהמשך. אשמח לקבל כל מידע מועיל נוסף או הצעות אלטרנטיביות. מואה.

פומפיה

New member
זה נשמע (כמעט) לא אמין ../images/Emo8.gif

כשאתה מאשר לי נסיעה כל כך קצרה ואתה בחרת להיות הרבה יותר זמן (אלא אם כן היית באותו מקום משיקוליך, ואתה חושב שאפשר לוותר על זה?) כמה זמן אתה מעריך ש"צריך" כדי לראות את תאילנד ? ו-
הוצע לי להיות מדריכת סלסה בעבר, אבל ויתרתי. בכל אופן, ריקוד מדהים !!

נשמה אני יכלתי לעשות הכל ב 3 שבועות

פשוט היה לי יותר זמן מבינה? אז השתקעתי בסוף הטיול ב קוסמוי לדתע ב 3 שבעועות תספיקי לעשות הכל למרות שעדיף עוד איזה שבוע ככה לעגל את זה לחודש ואז זה יהיה מושלם בקשר למדריכת סלסה חבל נורא שלא רצית :) זה באמת משגע

נצאב

New member
שווה

אני הייתי בתאילנד בדיוק 3 שבועות. זה מספיק. 4-5 ימים בבנגקוק (ניתן לנסוע ליומיים לקנצ´נבורי אם רוצים ). שבוע בצפון שיכול לכלול: 3 ימים טיול גיפים או טיול בג´ונגלים, יום נוסף במקדש דו סוטפ וארמון המלכה. יום למשולש הזהב, שוק לילה בכל יום, עוד 3 מקדשים אם רוצים וסיור מפעלים ממש לא חובה. שבוע באיים שגם ככה אין מה לראות שם (יש שקט ושלווה אבל אין יותר מידיי אטרקציות תיירותיות). לדעתי 3 שבועות בדיוק מתאים לתאילנד.

../images/Emo20.gifהצעה חלופית../images/Emo20.gif

אם את במילא תגיעי לתאילנד בפעם אחרת.... [ולדעתי 3 שבועות בכלל לא מספיק] אז מה דעתך על: טיסה למומבסה והמשך שיט לאיי סיישל
[או זנזיבר..]

למעלה