שווה לפתוח שרשור!

gaga28

New member
שווה לפתוח שרשור!

לג'נגה שלום... אני יושב לי רגוע בכיף עם קפה מהביל עם סיגריה,ומוזיקה טובה,אחרי העבודה וחושב על דבריך... עולות לי כמה שאלות אני אגיד אותן בקול: אמרת שאת עורכת דין בקרוב לא?...אז תגידי לי מאיפה כל הזמן הפנוי שיש לך לכתוב את השטויות שאת כותבת על נוגה! אני זוכר כשלמדתי,ואני מדבר על השנתיים הראשונות לא היה לי זמן אפילו למשפחה וחברים... והנה את סטודנטית צעירה(ככה את טוענת בכל אופן) יושבת לך ומקדישה זמן לא מבוטל בלכתוב ש ט ו י ו ת! ! ! את מבלה מול המחשב,ובהקשבה לרדיו במקום לשקוד ואומרת שאת לומדת...איך זה מסתדר לך? אבל זה מסתדר לי-בתור אנליסט יש לי את הדעה שלי... את כנראה מובטלת,עם מחסור חמור בחיי חברה,יש סיכוי שאת גם סובלת ממחסור חמור בתחום המיני,ויש מצב גם לפיגור קל... אם טעיתי וזה קורא לפעמים...את אולי תלמידה בפקולטה למשפטים אבל לא חכמה במיוחד,ועם כישרון לבלבל לאנשים את המוח... אני מצטער שאני עושה לך ניתוח אופי,אבל כזה אני "אוהב להעביר ביקורת" בכל אופן אני גם אמשיך לשמוע את נוגה,ואחכה לדברי האיוולת שלך... בבקשה אל תגיבי לכתוב-כבר הורדת את עצמך בכמה וכמה רמות!!!

Hector M

New member
אתה ג ד ו ל !

gaga28 הכלי, שמע אחי,אתה גדול,הרסת אותי מצחוק. אני אוהב את הדרך שבה אתה מציג את עמדתך בהרבה חוש הומור וברוח טובה. אתה גונב את ההצגה כאן לכולם ותענוג לקרוא את הודעותיך. אתה ללא ספק הכוכב של הפורום הזה! נתראה בשמחות.

gaga28

New member
ל hector m

אני מודה לך שוב... אני מתנצל מראש-לא אהיה כאן עד השעה 01:00 אחר חצות,אבל אחזור רענן ובטח גם קצת שתוי,אבל זה לא ימעיט מהרמה אני מבטיח לך אז להית' בנתיים,אח שלי...

בסופו של דבר אתה הכוכב

מישהו טען שאתה צריך להיות הכוכב של הפורום מה שנכון נכון

Hector M

New member
אתה כל כך בהלם שאתה אפילו לא מבין

זה פשוט קורע מצחוק לראות איך אתה מנסה ללא הצלחה להמציא התחזות שלא קיימת בכלל,לא צריך להיות גאון כדי לראות ש-gaga28 הוא אחלה גבר,גזעי כזה,ענבר האחד זה משהו אחר לחלוטין ו-Hector M זה משהו אחר,טיפוס אחר. אך זה מאוד הגיוני ושקוף שאתה עצמך משתמש בניקים שונים ומנסה לטפול את זה על אנשים אחרים,כמו שאומרים "על ראש הגנב בוער הכובע"...

gaga28

New member
הו במבל במבל

עוד לא התגברת אני אומר לך פרנואיד שכמותך יש אחלה כדורים היום בפארמים למינהם עשה טובה=לך לרופא,קח מרשם,סע לבית מרקחת תבקש יפה,תשלם,סע הביתנ,קח כוס מים,תבלע כדור ו ת ע ז ו ב א ו ת נ ו ב ש ק ט ידפוק hector m-לא יאומן איזה טיפוסים מסתובבים ברחובות ירושלים עיר הבירה של ישראל.מה אתה אומר אחי,נארגן לו אישפוז בכפיה? תכף הוא יגיד לנו שהוא פגש פעם את E.T הוא מסוגל להכול החנ"ש הזה... דרך אגב וזה לך במבה(חנ"ש זה קיצקיץ של חולה נפש) מוכר לך המושג? כאן gaga28 אחרי ערב מטריף-רות המשך

למעלה