שווה לצפות בסרטי יום שישי ה-13??

שווה לצפות בסרטי יום שישי ה-13??

בדרך לראות את כל פרדי קרוגר חשבתי לראות את כל יום שישי ה13 כי לא ראיתי אף אחד... אבל אז ניזכרתי שראיתי את ההתחלה של חלק 1 בהוט ספייס וזה שיעמם רצח

milkshakit

New member
לדעתי לא כדאי

הכל חוזר על עצמו בעיקרון בכל הסדרה... כל פעם ג'ייסון הורג אנשים חדשים.. לא יודעת אני לא אהבתי.

orrrrrrrrr

New member
בטח ששוווווה

יצירת מופת, קלאסי, סרט אימה במיטבו! העלילה נוטה לגוון, אבל לעפמים יש תחושה של "חזרה", אבל האספקטים של ג'יסון, ודפוס הריצחות מחפה על זה. סדרת סרטים שווה ביותר! אני הייתי מתעלם מהסרט החמישי בסדרה.. ספוילר קטן: בחמישי ג'יסון בכלל לא מופיע. ברביעי, לא ידעתי מה יותר מפחיד, הילד או ג'יסון.. הפרק ה6 זה הפרק הכי טוב לדעתי- שג'יסון שב מן המתים(זה לא ספוילR) יש גם את ג'יסון איקס-(הוא לא חלק מהסדרה) מומלץ להתעלם מהסרט הזה- גרוע ביותר!!! מסקנה- שווה שווה שווה שווה שווה

../images/Emo66.gifהוא לא היה כזה משעמם...

הוא היה די חביב. אני נהנתי לראות את כל האפקטים הישנים, משום מה אני מתה על סרטים כאלו. אני ממליצה תמיד לא לשפוט סרט יחיד מסדרת סרטים ובכך להשפיע על צפיה בשאר - אני יודעת שיש נטייה לחשוב שסרטי המשך אף פעם לא מגיעים לסרט הראשון (ואם לא אהבת את הסרט אתה בטח עכשיו חושב 'זה יכול להיות יותר משעמם מזה?') אבל משום מה זה לא תמיד קורה בז'אנר האימה, לפעמיים כן ולפעמים לא. אז למסקנה סופית, צפה לפחות בעוד כמה סרטים ותראה אם אתה אוהב...

chezi1

New member
יש כמה...

יש כמה סרטים מהסדרה שכל הזמן הרעיון חוזר על עצמו ויש כמה סרטים שהם באמת מפחידים ולא משעממים כל כך... עדיין, צ'מע זה קלאסיקה הסרט הזה....

למעלה