שווה לקרא../images/Emo13.gif
כל הדרך הביתה. אני תכננתי ללבוש את השמלה השחורה הצמודה שלבשתי בחתונה של אחי,
ואופיר ,החבר שלי, בטח יזרוק עליו ג'ינס משופשף וחולצה ,
סתם חולצה. הגעתי מחובקת איתו למסיבה,
תוהה איך יופיעו אורלי וליאור הפעם.
אורלי הייתה בכניסת האולם, מחלקת ורדים.
היי מה שלומכם היא שאלה שנכנסתי עם אופיר הכול נראה מצוין עניתי והמשכתי איזה יפה את!
ואיפה בן זוגך להערב
שאלתי. היא חייכה. זה היה כמו קסם בכל פעם שהיו מזכרים את שמו של ליאור היה חיוך ענקי מתפשט על פניה.
הוא יגיע יותר מאוחר, על האופנוע שלו. צצה פתאום בעיה והוא נאלץ להתעכב. אמרה בעוד היא מחלקת ורדים לזוגות הנוצצים שנכנסו לאולם. המוזיקה הייתה רועשת ,
וכולנו רקדנו שמחים ומאושרים.
אורלי הסתובבה בין כולנו מחלקת נשיקות,
וורדים ,קחי זה בשבילך, הילדה הכי יפה בעולם.
אמר לי אופיר. חיבקתי אותו. המנהל עלה על בימת הדי ג'י. כולם מחאו לו כפיים, כי חשבו שהוא עלה בשביל למסור לנו את מילותיו האחרונות, אך זה לא היה זה. אנא ממכם, יש לי משהו חשוב לספר לכם, קרה אסון.
אני רוצה שתהיו בשקט כך שאני אוכל לדבר איתכם . כולנו השתתקנו, נדחפים ליד הבמה.בדרך למסיבה קרתה תאונה לליאור רוזן, הוא התהפך עם האופנוע שלו בדרך
לכאן.שקט התפשט על האולם, המורות ניסו להרגיע את התלמידות והתלמידים שבכו.ואורלי חייכה ,
כי הרי בכל זמן שהזכירו את שמו של ליאור התפשט חיוך על פניה. אבל ככל שהיא חייכה כך היא בכתה יותר.
למחרת בהלוויה שלו, כולנו היינו שם , מצטמררים ומנסים לשמור על השקט.רק אורלי עדיין חייכה, כי כל הזמן הזכירנו את שמו של ליאור, ובכל פעם שהזכירו את שמו היא הייתה מחייכת, אבל מבין כל החיוכים היא בכתה, בכתה כל כך.בכתה בלי קול.
את העגיל המנצנץ שעל אפה היא זרקה.
את שערה החום המתולתל היא קיצצה וצבע לשחור.
ואת שמה שינתה את השם שלה ל->"לי" כי ה ג ו ר ל לקח לה את... ה-א-ו-ר
כל הדרך הביתה. אני תכננתי ללבוש את השמלה השחורה הצמודה שלבשתי בחתונה של אחי,