שווה צפיה...

הסרט נמצא...

בצד שמאל למטה... תלחצו שם -מקווה שזה יעבוד -סרט חזק כל טוב! הרבה אהבה

להקריא?!?!?!?../images/Emo128.gif

אנשים דיברו מהלב בספונטניות באמצע הרחוב נו באמת אתה באמת בורח שלא לדבר על הצילומים העדים על המטרות של הפלשתינים אל תגיד לי שהפלשתים הקריאו את זה מהטקסט זה לא הבימה! ברור לי שלא ראית את הסרט לפי הדברים שלך כי זה בכלל לא סרט של רק דיבורים

TheOrion

New member
ראיתי את כל הסרט...

רובו עם מנגינה מעצבנת, שמנסה להרגיל אותך אליה. זו יותר פרסומת נגד ההתנתקות, מאשר סרט שאמור להציג דברים. הילדה שמקריאה את מה שההורים שלה הכתיבו לה. משפטי הפלסתינים שלא ברור באילו הקשרים הם באו, ובאילו שנים הם היו. משפטים שאנשים נתפסו "באקראי" ברחוב אמרו... יש מתנחלים שתומכים בהתנתקות, למה לא דיברו איתם? איך זה שדווקא אותם לא תפסו? כי לא רצו לתפוס.

ונניח ש...

היו מדברים שם תומכים בהתנתקות מה הם היו אומרים שיבא שלום? האמנם? הרי כולנו יודעים מה הערבים רוצים או לפחות הפלשתיניים שלום זה שמצליחים להסתדר ביחד שמבינים אחד את השני שלא פוגעים אחד בשני ,לתת חלקים מהארץ זה סתם ויתור-מתנה ללא תמורה -זה לא שלום! מה יהיה אז? (בע"ה שלא יהיה)אבל נניח ש כן אתה באמת חושב שהקסאמים והמרגמות יפסיקו? אתה באמת חושב שלא יהיו עוד פיגועים הרי הם רוצים את לוד תל אביב ירושליים עכו יפה הכל הם רוצים אם חס וחלילה ניתן להם את הגוש וצפון השומרון זה רק יעודד אותם ש"הנה זה באמת מצליח -הטרור שובר אותם והנה הם מביאים לנו אדמות"-הם רק ימישכו ויחזקו את הטרור ולאן נלך? הרי כבר היתה שואה אנחנו לא צריכים עוד אחת!-זה המקום שלנו ורק פה נוכל לחיות תצאו מהסרט החלומי הזה של שלום -תסתכלו על המציאות הרי זאת עובדה -שרון מגרש תחת אש! וזה לא רק סטיקר המציאות מוכיחה זאת עוד לא שמעתי הסבר הגיוני אחד לתוכנית הארורה ובע"ה עוד יהיה טוב כולנו רוצים את הטוב-לארץ -למדינה ולעם צריך לזכור את זה תמיד והכי חשוב לאהוב!

מיטלוש8

New member
זה אומנם סרט

שהוא מעין פרסומת נגד ההתנתקות, אבל המשפטים לא נכתבו מראש, הם שאלו אנשים ברחוב, וזה מה שאנשים אמרו.. לגבי המשפטים של הפלשתינים- זה נאמר, וממשיך להיאמר גם היום. וזו רק הוכחה, ואל תנסו להתחמק- אין מה לעשות, יש כאלה, ורבים. אני חושבת שהסרט מסביר הרבה נגד, הוא מאוד ממחיש, ואני נהניתי לצפות בו. אבל כל אחד והדעות שלו..

מישי6481

New member
תגובה

מצטערת על ההגדרה אבל אתה קצת טיפש! ברור שהם הלכו וחיפשו אנשים בתל אביב ואמרו להם מה להגיד....... ברור שהם אמרו להדר (הילדה שמדברת בהתחלה..) מה להגיד.. ברור שהם צילמו את הערבים לפני 30 שנה, או שהם אמרו לכמה מתנחלים להיתחפש לערבים ולצרוח בשביל שיהיה סרט טוב........ אתה סתם לא מוכן לאמר שזה סרט שמראה את האמת.. אז אתה מתגונן בצורה טיפשית! זה נראה לך סרט כל כך מבוים????? יום טוב!

TheOrion

New member
זה נראה מאוד מבוים.

המעברים, קטיעת המשפטים באמצע, המוזיקה הרועשת ברגע שמילותיו של מישהו יוצאות קצת מהקוים. זה מראה בצורה מובהקת מאוד על תשדיר פרסומת. זה כמו שבפרסומת מראים בגדול "אנחנו הכי טובים!" ובקטן בפינה "לדעתנו". אז בגודל שומעים אנשים ישראלים מדברים על "זה כואב לי
אני אני אני
קשה לי לעזוב את הבית
". ובקטן "אז אני מפר חוקים
". הסרט מדבר על כך שבאופן ברור ומוחלט, אחרי ההתנתקות הולכים לשלוח עלינו עשרות מליוני טילי אטום, או טיל לכל אזרח. מסקנות הסרט הן מופרכות באותה מידה שאם אני אגיד שמחר יפלו פילים ורודים מהשמיים, את תגידי שזה מופרך.

מיטלוש8

New member
דבר נוסף מynet ../images/Emo26.gif

תיכנסו לפה, באמצע העמוד יש מסך קטן עם סרטון (שיהיה עם קול), אולי קצת ימחיש את מה שהיה אתמול והיום באופקים- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121898,00.html

זה לא הפחדות זאת האמת וחבל

שאתה מתחמק ממנה עכשיו אפשר עוד לעצור את זה אחרי זה זה כבר יהיה הרבה יותר קשה וחוצמזה איזה איטרסים יש להפחיד? אין פה שום הפחדה או נסיון לזה, האמת מובאת פה זה אנשים אמתיים שם לא בובות מפלסטיק ואם אתה לא רואה את זה אתה עיוור או סתם בורח ורוצה לחיות בתוך חלומות וחוצמזה אם כבר מפחדים אז כן אני באמת מפחדת שיהיה כבר מאוחר מידי- לתקן הרבה יותר קשה מלהרוס-התוכנית הזאת היא אסון לכולנו תפתחו כבר את העניים!!! לפני שיהיה מאוחר! באמת מפחדת ובאמת אוהבת שמרית

TheOrion

New member
כי בשנים של אינתיפאדה,

עצרנו את הקסאמים מצוין
. יציאה מעזה תקל על צה"ל לפעול בשטח עזה, לכשיצטרך, אם בכלל.

bnitribe

New member
עזה הולכת להיות מרכז טרור הענק בעול

במיוחד שיוצאים מציר פילדפי. וביוחד שאל-קעידה כבר פתחו "סניף" מיוחד בעזה.

TheOrion

New member
הבנתי שאתה נביא.

אפשר בבקשה את מספרי הלוטו? פשוט אני בורא עולם רק שבוע הבא, אז השבוע אני לא יכול לדעת אותם >:

למעלה