שווה צפייה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מהסרטון התרשמתי שהשב"כ הוא בעצם סוג של הידרה.
איזה עשרה ראשים היו לו שם. כל אחד בפני עצמו, "ראש השב"כ".
דיברו ראשי "המוסד" וראשי שב"כ. אלו שתי יחידות שונות.
אם כך, צֵא ואֱמוֹר מֵעַתָּה: שני סוגי הידרה , לזה עשרה ראשים וגם לזה.
וכפי שציינתי , לכל אחד מותר, רצוי ואפשרי להתמקד במה שחשוב ומעניין אותו.

קלייטון.ש

Well-known member
לכרמי גילון יש נוף יפהפה מהחלון. אני לגמרי מעדיף נוף ליער ולרכסים על פני נוף לים הפתוח. בטח מעדיף אותם על פני נוף לרבי קומות ותנועה סואנת, נוף שלפליאתי העמוקה מעורר הערצה בהרבה אנשים.
מעבר לזה אין לי מה להעיר לסרטון.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לכרמי גילון יש נוף יפהפה מהחלון. אני לגמרי מעדיף נוף ליער ולרכסים על פני נוף לים הפתוח. בטח מעדיף אותם על פני נוף לרבי קומות ותנועה סואנת, נוף שלפליאתי העמוקה מעורר הערצה בהרבה אנשים.
כל אחד יכול לבחור ולהתמקד במה שחשוב לו.

לי אין מה להעיר לגבי הסרטון. מעדיפה להתמקד במה שחשוב ...
:)
גם אותי מפליא שיש אנשים המאוהבים בנוף עירוני ובוחרים לגור, לא סתם באמצע איזור עירוני, אלא על צומת סואן.
הם כנראה צריכים את הרעש והקצב, אולי זה טעם החיים.
אבל מה לגבי זיהום האויר???????????.

הזכרת לי את ספר הילדים "מנוח שהפעיל את המוח" (אורי אורלב וציורים נפלאים של יפתח אלון), המספר על מנוח שגר לו בביתו הקטן בפינה נעימה. בוקר אחד כשהתעורר, שמע רעש וגילה שבונים לידו.. מיהר ועבר דירה. כשקרה שוב, מצא פתרון יצירתי- עבר לרב קומות וצייר את הנוף האהוב עליו על החלונות...

יוסי ר1

Active member
לי אין מה להעיר לגבי הסרטון. מעדיפה להתמקד במה שחשוב ...
:)
גם אותי מפליא שיש אנשים המאוהבים בנוף עירוני ובוחרים לגור, לא סתם באמצע איזור עירוני, אלא על צומת סואן.
הם כנראה צריכים את הרעש והקצב, אולי זה טעם החיים.
אבל מה לגבי זיהום האויר???????????.

הזכרת לי את ספר הילדים "מנוח שהפעיל את המוח" (אורי אורלב וציורים נפלאים של יפתח אלון), המספר על מנוח שגר לו בביתו הקטן בפינה נעימה. בוקר אחד כשהתעורר, שמע רעש וגילה שבונים לידו.. מיהר ועבר דירה. כשקרה שוב, מצא פתרון יצירתי- עבר לרב קומות וצייר את הנוף האהוב עליו על החלונות...
לגבי זיהום אוויר למי שחיים על צומת סואן - לעניות דעתי הם לא מזהמים בצומת יותר ממה שהיו מזהמים לו טיילו בנוף הררי.

יוסי ר1

Active member
לא כל כך הבנתי את מה שכתבת.

מי לא מזהם ?
כנראה לא כל כך הבנת מה שכתבתי.
סופהו (או בשמה החדש ופהו 1ס, שזה שם שעוד יותר עושה שכל מסתם סופהו) שאלה לגבי מי שחי במרכז צומת סואן מה לגבי זיהום האויר?
והשבתי שהבנדם לא מזהם יותר את האוויר כשהוא בצומת, מאשר על פסגה הררית באלפים.
כי הוא נושם ונושף אותו דבר.
מה לא ברור?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כנראה לא כל כך הבנת מה שכתבתי.
סופהו (או בשמה החדש ופהו 1ס, שזה שם שעוד יותר עושה שכל מסתם סופהו) שאלה לגבי מי שחי במרכז צומת סואן מה לגבי זיהום האויר?
והשבתי שהבנדם לא מזהם יותר את האוויר כשהוא בצומת, מאשר על פסגה הררית באלפים.
כי הוא נושם ונושף אותו דבר.
מה לא ברור?
עכשיו הכל ברור ונהיר ולא נכון.
האדם שעובר בצומת אכן מזהם אותו דבר אבל כלי הרכב שבצומת מזהמים הרבה הרבה יותר מאשר בסתם רחוב או קטע כביש ולכן מי שבחר לגור ליד צומת נושם אויר הרבה יותר מזוהם.

לגבי הניק החדש של סופה אני לוקח עלי את כל האשמה (ובמקביל מטיל חלק ממנה על מתכנתי האתר והתמיכה הגרועה שלהם בטקסט מעורב עברי לועזי).

יוסי ר1

Active member
עכשיו הכל ברור ונהיר ולא נכון.
האדם שעובר בצומת אכן מזהם אותו דבר אבל כלי הרכב שבצומת מזהמים הרבה הרבה יותר מאשר בסתם רחוב או קטע כביש ולכן מי שבחר לגור ליד צומת נושם אויר הרבה יותר מזוהם.

לגבי הניק החדש של סופה אני לוקח עלי את כל האשמה (ובמקביל מטיל חלק ממנה על מתכנתי האתר והתמיכה הגרועה שלהם בטקסט מעורב עברי לועזי).
:pמי דיבר על מכוניות? אני מדבר על האדם הגר!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
:pמי דיבר על מכוניות? אני מדבר על האדם הגר!
והגר הגר בתוכך ?

אז כל אחד התכוון למישהו אחר וזה מזכיר לי את הסיפור על ההוא, לא חשוב מאיזו עדה שרצה להבריח בואש לארץ.
אבל אם אני אכתוב את זה פה המנהלן בטח יחסום אותי.

למעלה