שווה שרשור 2!!!

gaga28

New member
שווה שרשור 2!!!

תודה לך רומן35 מצאתי את הכינוי ההולם לטפיל הפורום מהיום יקרא שמו בפורום"מלך האשפתות" התינוק הזה של במבה,גילה היום את הסיבה האמיתית לשנאה והרעל שיוצאים מידיו, הבן אדם שונא גאים וגאות,לדעתו אין לתת- להם תוכנית רדיו...שוב אני אשתמש במקצוע שלי לניתוח אישיות מתוסבכת זו:במבה הוא בסך הכל קורבן של תקיפה מינית המונית,כנראה ע"י 6 או/ו 8 גברים חרמנים שנדלקו על התחת השמן שלו כשעבר בסביבה במקרה,מאז הוא לא קיבל זין,וזה חסר לו,אז הוא מוציא תסכול תנו לבן אדם להתבטא-לא יפה צריך לעזור לאנשים לא לרדת עליהם... עכשיו ובאמת אני רוצה שנפסיק להתיחס למוזר הזה הוא יעלם לבד... ברצוני לומר שאני לא גאה,אין לי טיפה שנאה לפאנל הזה להיפך אני אוהב,ומפרגן בכל הזדמנות,כמה שאפשר... כאן gaga28 רות סוף.

רומן 35

New member
gaga28 לא ניתן לעמוד בפניך!

Iresistible gag28, אין עליך,אתה מפתיע כל פעם מחדש. חוש ההומור המדהים שלך בשילוב עם שרמנטיות נוטפת סקס אפיל עושים את העבודה ואתה מכניס לפורום הזה הרבה עניין,רוח חיים,סגנון ומקוריות! תענוג ממכר.

הודעת המאה בכל - "תפוז"!!!

בשעה 4:00 לפנות בוקר ג'נג'ה המסכן כתב הודעה שהוא מסיים עם הטמטום שלו ומפסיק עם המלחמות! לא יאומן איזה בעל חי שפל אתה מה אתה קופץ שוב? קוף קופץ בראש! ובגלל שברור לי שהמחלה שלך חשוכת מרפא ואתה לא תפסיק אני מתכבדת להציג את ההודעה של גאגא (מלך הפורום השנון והחיובי) ולהכתיר אותה כהודעת המאה! 6, 8 גברים חסונים עדיין מחכים...

במבלבי

New member
6 או 8 גברים חסונים מחכים לאמא שלך

לפני שאתה מדבר על זהות מינית תפסיק לכתוב הודעות פעם בלשון נקבה ופעם בלשון זכר ואם ההודעות של עצמך נראות לך שנונות אז בקרב אנשים נורמלים הן בקושי מעלות גיחוך.

במבל טמבל

מי אתה שתרד/תתנשא על אנשי הפורום בגסות ובאגרסיביות בוטה רק משום שהודעותיהם לא נעמו לך? נראה לך שאתה יודע מי מתחזה ומי לא? אז הרשה לי לחדש לך שאם היית באמת יודע בבירור שאיזה user מחליף כינויים הרי שהיית מספיק חכם כדי להבין ש-gaga28 אמיתי,כל השאר לא!

gaga28

New member
../images/Emo46.gifבמבלבי

איך התמונה שלי נראית בעיניך? אני רוצה לשמוע הכול בפאב בוא מתוק בוא אני עם חולצה שחורה+ג'קט שחור שיער קצוץ שחור,ו88 קילו שריר בוא במבלבי בוא אבל אתה לא תבוא כי אתה גבר מאחורי מקלדת... אני משאיר את ההצעה פתוחה... מחכה לך בכיליון עיינים

gaga28

New member
אני עדיין פה

אני גם לא אתה צריך הסבר למצב האנטומי שאתה הולך להיות בו?

בוא נראה אותך גבר

מה כבר תעשה לי? תפתח לי את התחת לארבע? אני דוקא הייתי מת לקבל... ועוד מ-88 קילו שריר כמוך ,חבל על הזמן- עשן יצא!

ja699חga

New member
הגזמתם,כבר חצי דקה לא היה שיר מזרחי

אתם יכולים לקפוץ לי,אני אמשיך להיות המבקרת של הרדיו הדפוק הזה חוץ מנוגה ומיוני יש עוד דפוקים. המשך יבוא

למעלה