שווווב בעייה..[כן כן חזרתי אנשים]

שווווב בעייה..[כן כן חזרתי אנשים]

אז ככה.. בקשר לזמר שלי..אחח הזמר שלי..בסוף שבוע שעבר ראיתי אותו..ואחיו שהוא ידיד שלי בא אליי ורמז לי הרבה שהוא יודע על מה שקורה ביני לבין אחיו..אפילו היה קטע שדיברתי איתו..ובדיוק הזמר שלי בא לסניף והוא רצה שאני אשים לב אז אחיו אומר לי "אההה זה לא אחי?!" כאילו שהוא באמת לא מזהה את אחיו..וכל מיני שטויות כאלה..ואז חברה שלי סחבה אותי לידיד שלי כדי שאני אשלים איתו כי גם עליו חטפתי קריזה חחחח אז השלמנו וראיתי ת'זמר המושלם שלי יושב ומסתכל...ואז אמרתי לעצמי "סליחה?!?!? מירבב!!!! איתו את תשלימי ותתנצלי ע הקריזה ועם החצי השני שלך לא?!?!?!" ישר פניתי אליו אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר..אח"כ המשכתי לדבר עם השני..וקלטתי את הזמר שלי מחכה כ-5 דק' כמו ילד טוב...ואז שהתחלנו לדבר בין רגע הכל נהיהה ריק..וחשוך..כולם הלכו..רק אני והוא ! וכמובן הוא הרים ת'מבט שלו לשמיים..[כך הוא מתמודד עם הביישנות שלו נראלי..] אבל אל תצחקו כי הוא כזה יפיוף שהוא עושה את זההההההההה !!! אקיצר אמרתי לו שאני יודעת שאני עושה לו הרבה קטעים ילדותיים אבל זה רק מפני שהוא חשוב לי..ושבקשר ל"שונאת אותי-אוהבת אותי-שונאת אותי-אוהבת אותי" שהוא תמיד אמר לי אמרתי לו "רק בשביל השקט הנפשי שלך תדע..שביננו כל פעם שאני אומרת לך שאני שונאת אותך..אני משקרת!!" והכל היה מעולה..ושאלתי אותו אבל מזה ההודעה הזו ששלחת ? מה חשבת לעצמך?! הוא אמר לא חשבתי..ואז הסתכלתי עליו ואמרתילו אחרי רגע של שקט..אל תשנא אותי..הוא ענה אני לא שונא פשוט חשבתי באותו רגע שהגיע הזמן להתרחק...ואז בא המשפטט.............ואת חושבת שזה קל לי להתרחק ?!? אקיצר הכל מעוולההההה...........ואתמול..מוצאי החג היתה ההופעה ! היה פשוט מושלם...הוא שלח לי מהפלא לאייסי את השעה שבה הוא עולה ואמר לי שאם הוא יתפנה הוא ידבר אייתי..באתי להופעה היו אנשיםםם שבחיים לא חשבתי שיהיו..אך היתה מחיצה...והבנות לא יכלו לראות ת'במה..כי זה היה הקפות ויענו "לבנות אסור לרקוד מול הבנים" נערףף....... התחילה ההופעה עלו מלא אומנים הכל היה סבבה...עד שאמרו את השם שלו..הלב שלי דפק כמו שהוא דופק שאני בספינת פירטים בלונאפרק..ואז הבנתי שאני לא היחידה שמתרגשת רק אמרו ת'שם שליי צעקות עם השם שלו התעוופפו באוויר פתאום כל הבנות פלשו לחלק של הבנים כדי לראות אותו על על הכסאות התחילו לרקוד לצרוח לשרוק..המחיצה נפלה...היו צריכים להפסיק אוותו פ-ע-מ-י-י-ם כדי שהבנות יירגעו ויחזרו לצד הששני..ואז היה ריב בין הרב לבנות שאמרו שהן באו לראותת אותוו-והן ייראו אותווו !! עד שאפילוו איימו לסגור ולבנתיים המאמי שליי עומד על הבמה לא מבין מה קורה..ושכחתי לציין..שלפני שזה הייתי איתו במאחורי הקלעים.ועוד הוא סימן לי ולחש "בהצלחה לי בהצלחה לי"....וגם הוא היה לבושש פשוטטט למרוח עליו טחינה ולאכול......חחחחח קיצר..סופסוף אחרי מריבות והתכחכויות..והיו צריכים להעביר ת'מחיצה לאמצע הבנים כדי שהבנות יהיו גם מול הבמה וייזכו לראות ת'נסיך שלי שר מקרוב..הוא התחיל לשיר הסתכל עליי כמעט בכל הזמן..ואפילו כתב לי יותר מאוחר.."היה קטע שהסתכללתי עלייך ולא הסתכלת עליי {כי הסתירו לי} אז זזתיי.." יענו כדי שאני אראה אותו..הרגשתי שאני היחידה באולם ושהוא שר נטו לי..והשיר שהוא שר זה השיר שאני אמלצתי לו עליו ממזמן והוא אמר לי מפורשות שהוא התלבט איזה שיר לשיר ו"בגלל התגובה שלך לשיר עכשיו אני יודע שאותו אני אשיר.." יווווווו ממהמם..אבל הקטע החרא זה שהפלא שלי לא טוב ואין בו קליטה הרבה והוא ניסה לתפוס אותי הרבה ורק שחזרתי הביתה בהרגשה שהיה מהמם..אך פשוט הוא לא היה פנוי לדיבורים...ראיתי הודעה ממנו "חיפשתי אותך..אבל כבר לא נורא.. [אגב ברגעים אלה ממש הוא שלח לי הודעה שוב..חח] לא נורא אני כבר אענה לו....קיצר היה מושלםם..פשוט פירגנתי לו מלא ואני חושבת שהוא פשוט מסתכל עליי כהידידה הכי טובבה..שאיתה הוא עוד מעט ייתיעץ על בנות !! אני צודקת?! ואל תשכחו ת'עובדה שהוא ל-א מתייחס לבנוות........טוב לאמשנה חייבת לענות לוווווווווווווווווווווווווווווווו ביי

Cobe Anan

New member
אני לא יודע אם זה `הידידה הכי טובה`

כמו שזה `האחת`.. את לא חושבת?

אין לי מושגגגגג......

לפעמים אני חושבת שכולן צריכות לפרגן לו חוץ ממני........כדי שיהיה לו אתגר-להשיג אותי.. ולא שנהיה כמו ידידים טובים כמו שאנחנו עכשיו..ובדוגרי באמת עושה הרושם שגם הוא מעוניין......ולא רק בגלל שתמיד אומרים לי את זה...אומרים שרק האדם עצמו יכול להגיד מה מרגיש האחר..!! אבל עדיין אני מפחדת שבסוף אני אתקע תמיד כהידידה הטובה..ואני אפגע בסוף..מ'זה אפגע כמו אתאכזב בסוף..אני רוצה שאני אדע שזה ייעלה שלב מתי'שהו אבל ממש לא עכשיו..מתי שאני אהיה מוכנה ומתי שהוא........[ושנינו לא מוכנים..תאמינו לי..]

אני לא רוצה להכנס לזה יותר אבל...

שיהיה לך ברור שככל שתהיו יותר זמן ה"ידידים הטובים" ככה הסיכויים למשהו מעבר לזה יפחתו.

אני חושב כמוך?

אם את אוהבת אותו ורוצה להיות איתו, אז פשוט לפרוס לפניו את העובדות, תגידי לו מה את רוצה, מה את מחפשת ושאת רוצה לדעת מה הוא רוצה שיצא מה"ידידות" שלכם.

זה הבעיה!!

הבנאדם ביישן....ואפפעם לא אמר לי שהוא אוהב אותי..אני כבר אמרתי לו כמה פעמ' והיה אפילו פעם אחת שרציתי לנתק קשר.. אבל עדיין....אין מצב שהוא לא מרגיש אליי משהו ואפילו אני יודעת את זה..ואני אפילו חושבת שהוא מרגיש משהו חזק.. אבל אולי הוא מתבייש מידי?! אולי הוא לא רוצה לאמר לי שהוא אוהב אותי כי הוא עסוק כרגע והוא יודע שהוא לא פנוי עכשיו לקשר ?! [וכך אני...] ואולי חברה שלי צודקת..היא אומרת שאם הוא יגיד לי שהוא אוהב אותי אני אגיד לו שגם אני אותו..ושנינו לא מוכנים לקשר אז המילים היפות האלה יהיו סתם באוייר...ונפסיק להרשים אחד ת'שני..ואפילו אם נהיה חברים בטוח זה לא יהיה עד החתונה.... אני רוצה רק מתי שאני אהיה מוכנה להיכנס לקשר ורק אז זה יהיה קשר יותר אמיתי..אהבה יותר אמיתית!! אני טועה ?! אבל מה עושים?! כדי שמתי שהוא יהיה מוכן לקשר אני הראשונה שהוא יחשוב עליה?! יש מצב שמה שהוא מרגיש אלי עכשיו ייעלם?! יש מצב שהעובדה שאני מפרגנת לו מלא פשוט תהרוס את הכל?! כי בואו נגיד שכשאנחנו ידידים טובים אין אגו וכאלה שטויות..אבל באהבות בד"כ יש אגו..ותמיד יש את ה"הרד טו גט" ואני חושבת שאני לא כך בזה שאני מפרגנת לו......אז מיצד אחד אני צריכה לארגן לו פחות אבל מיצד שני אם הוא ישאל אותי "איך הייתי"? אני לא יכולה לענות לו "היית נחמד"..ולסובב ת'ראששש.... אז מה עושיםםםםםםםםםםםםםםם????????????????

ורק אני רוצה להוסיף.....

אולי הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי.. אבל היו מקרים שהיו שווים פי 100 מהמילים האלה..מילים הן סתם מילים..אבל מעשים עושים הרבה יותר!! והיו קטעים יפים..מה שהוא אומר לי..שהוא מתייחס רק אליי..שהוא מקנא שאני עם בנים אחרים..מדברת וצוחקת איתם..ולא מסתיר את זה שהוא מקנא..שהוא חוקר בקשר למישהו..ההבעות פנים שלו שאני פוגעת בו...והמבטים שאנחנו לא מדברים...וגם מה שהסביבה אומרת..מההתחלה שבאתי אמרו לי שהוא שם עליי עין..

חחחח משוגעת...

לפי דעתי את רק סובלת בקשר הזה... תתנתקי וזהו... ואם תראי שעוד כמה זמן את כן רוצה אותו אני מבטיח לך שאם תעיפי אותו עכשיו... וכן תרצי אותו אחרי זה הוא יבוא על 4..

לאאאאא אבל תקשיב..

הקטע הוא שהכל הולך מצוויןןןןןןןןןןןן אני רק ודאת לעתיד כל הזמן כי כרגע אני לא רוצה קשר אבל אני רוצה אותו בעתיד..ואני רוצה אותו רק איתו..בגלל זה כל פעם שאני איתו הכל מעולה אבל אני רוצה שכך זה יהיה עד ששנינו נהייה מוכנים לקשר...אבל כרגע בהווה הכל מעעולה ב"ה......... הוא בטירונות והוא נכנס לאייסי מהפלא' כל פעם שאני נמצאת כשאני הולכת..הוא יוצא..ושאני חוזרת אני אומרת לו והוא גם חוזר..אתמול דיברנו כל היום !! הוא פשוט עושה אותי מאושרת..באמת שהכל פורח ביננו.. אבל אני רוצה שזה יהיה לטווח ארוךך...

את באמת משוגעת.. חחח

קיצר עזבי אותך כל הקשר הזה פוגע לך בבריאות.. את כבר נהיית פסיכית מטורפת בגללו...

למעלה