1. למימוש אופ 1 השפעה נייטרלית על האפסייד. דומה להנפקת מניות. במאזן, התשלום שנוסף לקופה מתקזז עם הגדלת ההון העצמי. באפסייד, לשווי הנכסי הנקי נוסף מזומן ההזרמה במונה. לשווי השוק נוסף תוספת שווי המניות המונפקות במכנה.צריך להוסיף לפחות את דילול אופ' 1 שעמוק בתוך הכסף, וגם שווי קיקר
אני גם, החזקתי פטרו 1 בשביל האפסייד על בזן,התחלתי היום למכור את אגח י שקיבלנו בהסדר.
מי שמסתפק באגח י בתשואה שנתית לפדיון ברוטו של 11.5% שיבושם לו.
לדעתי, רק 2 ני"ע מענינים היום בחברת פטרו: המניה ואופ 1. רק בהם מגולם פוטנציאל העליות שאנו מייחלים במנית בבזן.
מחזיק בכל הניירות שהזכרתי.
אני שמח שהצלחתי למכור את אופ 2 בשבוע שעבר.אני גם, החזקתי פטרו 1 בשביל האפסייד על בזן,
מה אתה חושב על אופציה 2?
הקיקר שווה הרבה. האומדן הוא 15 אג' לכל אגח י.זה לא מדויק yel. באגח י' יש את הקיקר שיכול לתת תשואה לא רעה בכלל אם בזן תעלה, בטח אם בזמן הקרוב.
וואלה? לא חשבתי על הסצנריו הזה.זה ממש נאיבי להאמין ככה. אין לי בכלל ספק שהאגח מתומחר עם הקיקר. הוא קרוב מדי לאגח ט' ועם תשואה נמוכה מדי ביחס לסיכון שבו לדעתי, וזה נובע מהקיקר. נוכל לדעת את זה אם בזן תעלה בחדות בקרוב. לי אין ספק שהאגח הזה גם יעבור את אגח ט', מה שלא יכול להיות אם הקיקר לא מתומחר בפנים.
והנה זה קרה. סדרה י' מעל סדרה ט' וזאת למרות שכל הביטחונות נמצאים אצל סדרה ט'.זוכרים שאמרתי לכם שסדרה י' עוד יכולה לעקוף את סדרה ט'? זה כבר לא רחוק. עוד מהלך יפה של בזן ואנחנו שם. רכיב הקיקר משמין שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.