שווץ. סתם כך.
I ilana k New member 16/6/05 #4 איזה ילדים מקסימים!!! וטאניוש. אולי במקום לכתוב "שימו עוד" תשימי את!!!
ט טאניוש New member 16/6/05 #5 אני קמצנית ידועה ../images/Emo8.gif אין לי תמונות עדכניות במחשב הזה, רק בנייד. להעביר, להקטין... סיפור שלם, אין לי כח לזה בדרך כלל.
אני קמצנית ידועה ../images/Emo8.gif אין לי תמונות עדכניות במחשב הזה, רק בנייד. להעביר, להקטין... סיפור שלם, אין לי כח לזה בדרך כלל.
פ פוף היחידה New member 16/6/05 #7 איזה מקסים אז תמיר הוא הילד שלך? כשהסתכלתי בגלריה ראיתי אותו ואמרתי לעצמי איזה ילד מהמם. מעניין למי הוא שייך.
איזה מקסים אז תמיר הוא הילד שלך? כשהסתכלתי בגלריה ראיתי אותו ואמרתי לעצמי איזה ילד מהמם. מעניין למי הוא שייך.
ג גן עדן היחידה New member 16/6/05 #8 כן זה תמיר והוא שלי... הרבה פעמים החליטו שלא כיוון שיש לו עיניים סיניות כאלה, ואז התחילו להאשים אותי שהיה בזמנו משהו עם זה שצבע לנו את הבית...
כן זה תמיר והוא שלי... הרבה פעמים החליטו שלא כיוון שיש לו עיניים סיניות כאלה, ואז התחילו להאשים אותי שהיה בזמנו משהו עם זה שצבע לנו את הבית...
פ פוף היחידה New member 16/6/05 #9 אותי האשימו בכך שעודד נראה תאילנדי אז הודיתי שעבד אצלנו במושב איזה תאילנדי נורא חמוד
א אמא של כדור New member 17/6/05 #11 אושרי ממש אוהב את הילדים בפורום התמונה הזו כזו משמחת ואמיתית. אך הילדים שלנו.........