שווקים של אוכל

שווקים של אוכל

אז מה אם אתם מבשלים טעים ובסגנון עדות ישראל והתפוצות למרות שגדלתם על מרק מכובס , ואמצתם את גוש הבצק השמנוני הקרוי ז'חנון לארוחת בוקר של שבת ואתם גוזרים כל גזיר עתון שדינו מתכונים, ורצים להכין עם מקצה שיפורים שלכם ובכל פעם שאתם יוצאים ממסעדה אתם חוזרים על הקלישאה הפולנית "אין כמו האוכל בבית" או "להגיד לכם את האמת...אני מבשלת יותר טוב"
למרות שקטפתי כבר מספר פעמים את התואר "בשלנית השנה" ......איזה צניעות הא ?........אני מתה על שווקי אוכל כאלה שמגיעות אליו נשים עסיסיות, בלי פן ובלי לק על הצפרניים , עם חיוך ומבט מבויישים וסירים גדולים גדולים מבריקים משפשוף של צמר פלדה וחול ניקוי , והן מושיטות למולך צלוחית......בואי תטעמי........ אחחחחחחחחח איזה עושר טעמים , כמה אהבה מושקעת בכל סיר המריח תבלינים ומלא צבעים........ אז הנה לכל אלו שטעמים, מנשנשים , וחוזרים עם קופסאות של עוגיות , קציציות ממולאים וטעמים חדשים אני פותחת שרשור של שווקי אוכל........ יאללה........ תביאו כתובות והמלצות למען נהנה כולנו

להוציא עט ונייר ולרשום

נו טוב אני רואה שהשארתם לי את כל העבודה......... הנה מגיע המקבץ הראשון- 1. בקבוץ עינת ליד ראש העין, בכניסה לקבוץ ממוקמת מיני מסעדה ובפנוכו דלפקים עמוסי כל טוב , אוכל מכל הסוגים עם דגש לתפוצת הגפילטע ,מחירים בינונים , כדאי להגיע בימי חמישי או שישי מוקדם. 3. במושב תל יצחק, ליד צומת דרור בשרון בתוך חדר האוכל מוכרים מידי יום אוכל ביתי , לא מתוחכם , מחירים סבירים , אפשר לאכול במקום ואפשר לשקול ולקחת הביתה. בתוך הקניון בצומת דרור , מידי יום שישי מתקיים שוק אוכל נפלא של נשים המגיעות מנתניה ומהמושבים סביב. 4. בדיזנגוף סנטר , שוק ענק בימי חמישי ושישי עד שעות הערב . עשרות דוכנים , תטעמו קודם לפני שאתם עורכים קנייה או תפזרו את הקנייה בין מספר דוכנים. ממליצה על המוקפצים בדוכן הממוקם במפלס התחתון . 5. בקניון הגדול בפתח תקוה , מול המרכז הרפואי בילנסון מידי יום שישי. 6. באור יהודה, שהפכה להיות מיני מעצמה קולינארית יש מספר מקומות. המפורסם מבינהם , החנות הצמודה לאולמי חאן הדקל שעל הכביש הראשי ליהוד. האוכל סינטטי , לא טעים כ"כ לטעמי, מזכיר אוכל של אולמות שמחה . מחירים זולים , טעמו לפני הקנייה כל דבר לפני שאתם מכניסים לקופסאות. המקום הטוב ביותר בינתיים שמצאתי נקרא "בטוב טעם", מיני שוק אוכל והוא שוכן באיזור התעשיה של אור יהודה בכביש הגובל עם הכביש לראשל"צ צמוד לגדר של שדה התעופה צמוד לאולמי סאם. אוכל ביתי עם דגש למזרחי, פיקנטי, וטעים. מחירים סבירים מבחר ענק . ממליצה מאד על הקבב , השניצלונים והקובות . חייבים לאור תנועת הקונים הרבה שם, ללכת בשעות הבוקר המוקדמות של יום שישי. 7. באולמי "קליפסו" בעיר העתיקה של רמלה , אוכל מעולה! במיוחד הסלטים , מבחר גדול , ללכת ביום שישי בבוקר כשהכל טרי לעבור ממול למסעדה של חליל ולהוסיף לקנייה את החומוס פול האגדי שלו בתוספת פיתות חמות מהמאפייה השכנה. מי ממשיך.............

לִיאֲת

New member
נשמע מדליק

בוקר אור, התגנבתי לכאן מפורום גינון. וואו איך לא ידעתי שאתם קיימים? אני חולה על מציאעס. לא יודעת כמה אוכל לתרום, אבל הולכת להכניס את הפורום למועדפי. נחמד כאן.

ליאת ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחים לראותך....... פיצ'פקס וצמחים נראה לי שהולכים תמיד יחד........אני בטוחה שתמצאי כאן שותפים נוספים בנתיים ספרי קצת פרטים מנין עיסוק תחביבים ואנחנו נשלח אליך כרטיס מנוי המשך יום נעים

מגיע לי מזל - טוב... רוצה לשתף אתכם

לאחר התלבטויות רבות אני מתחילה ללמוד והנני סטודנטית מין המניין החל מיום שני הקרוב. וזה הזמן לכל ה"תקועים" שביננו - אזרו אומץ - שינוי זה דבר מבורך!!! ושוקו יקרה - בנוגע לכל שווקי האוכל למיניהם - קניתי וניסיתי חלק נכבד מהרשימה שלך ובדרך כלל הם מאכזבים! לא ברור למה.... אולי כי הם עושים את זה בכמויות מסחריות.

אה ו....

בנוגע לאותם חולצות שדובר עליהם מתישהוא פה, אכן קניתי לבעלי אתמול חולצה מפליז ברשת "סופרדיל" שהמלצת עליה שוקו ב - 18 ש"ח!! נראה אחלה. אמא שלי שעבדה המון שנים במח' טקסטיל במכון התקנים אמרה שהבד נראה נהדר וזה רק "כבס ולבש" , לא צריך אפילו לגהץ. אז יאללה... אתם עוד פה??

תביאי פתק מההורים../images/Emo88.gif

בוקר טוב.... פרופ' ישעיהו ליבוביץ עליו השלום היה נוהג לומר שמגיעים לגיל 50 צריך לעשות שלושה שינויים משמעותיים בחיים אני שמחה לקרוא שהתחלת ליישם את השינויים כבר קודם ל50 והשינוי שאת עומדת לעבור הוא בהחלט משמעותי ברכתי אותך שם למטה בשרשור שפתחה Mהדרך ואני מברכת אותך מכל הלב גם כאן. שתצליחי, תגשימי את כל שאיפותיך ושהתואר אותו תרכשי יזניק אותך מעלה מעלה!

אההה......

בקשר לנסיונך בשוקי אוכל מה ניסית? נסי את הכתובת שנתתי באור יהודה שלחתי לשם חצי מדינה...כולם מרוצים!

ליד בריזה,, ליד התאטרון שלנו

אין לי כתובת מדוייקת ........ בקשר לקלפים אני פשוט מאד עסוקה וזה לא דבר של מה בכך....תודה

צביקוש23

New member
ואם כבר חולון אז...

בואו מחר בבוקר עם הילדים ובעיקר עם בני משפחה מבוגרים גם.. למוזיאון אגד שנמצא בחולון. אני אהיה שם ואתם מוזמנים. במקום יותר מ 60 אוטובוסים משנות ה 30 ועד היום (שוסון, טיגרים, סוחוי, קומוותים ועוד ועוד) מוזיאון אגד פתוח מחר 8:00-12:00 בחניון שיכון בן גוריון אגד שבחולון. אני אהיה שם

../images/Emo51.gif ובתשובה לשאלתך

ניסיתי את המאכלים של אור יהודה. לא אהבתי...
גם לא בכל הקייטרינג בסביבות פ"ת פשוט מגעיל. מה שכן, האוכל בשוק האוכל בקניון הגדול של פ"ת לא רע בכלל.

../images/Emo142.gif לפלומה הרבה הרבה הצלחה.

בוקר טוב. בהצלחה,בלי להעתיק. מאיר משגיח המכללת אורט כרמיאל.

המשך לשווקי אוכל

בקניון בקרית אונו כל יום שישי שוק אוכל בקניון איכלוב (בצמוד לבית חולים) שוק אוכל מידי שישי שוקולד אגוזים אפשר הסבר יותר מדיויק על המיני שוק אוכל של אור יהודה אני מבקעת אונו מבקרת באור יהודה ואשמח להסר יותר מפורט באזור התעשיה של אור יהודה מתבלבל לי תמיד בין הישן לחדש אבל ליד הפירט האדום תמנון עודפים יופי של מחירים

היי נוני , הנה מפה מדוייקת

הכיוון הוא הפיראט האדום , באיזור התעשייה בתוך אור יהודה נוסעים בכביש הראשי עוברים את הככר ואת היכל התרבות משמאלך ברמוזר הראשון פונים ימינה ואחרי הרמזר השני פונים שמאלה מצד ימין שלך יש תחנת דלק וצמוד אליה אולם שמחות בשם אולמי סאם, מתחתיו נמצא המקום הנקרא בטוב טעם. חניה ברחובות הסמוכים. תודה על המידע שהבאת

מיקושה

New member
../images/Emo13.gifבקריית שמונה

בקניון נחמיה.. יש בימי שישי שוק אוכל.. קטן אבל נחמד.. ויש אישה כזו מהתאורים שלך..מכינה אוכל בוכרי.. יאמי כמה טעים.. והיא כזו מותק.. אהלן שוקול

למעלה