שוקלד אגוזים
New member
שווקים של אוכל
אז מה אם אתם מבשלים טעים ובסגנון עדות ישראל והתפוצות למרות שגדלתם על מרק מכובס , ואמצתם את גוש הבצק השמנוני הקרוי ז'חנון לארוחת בוקר של שבת ואתם גוזרים כל גזיר עתון שדינו מתכונים, ורצים להכין עם מקצה שיפורים שלכם ובכל פעם שאתם יוצאים ממסעדה אתם חוזרים על הקלישאה הפולנית "אין כמו האוכל בבית" או "להגיד לכם את האמת...אני מבשלת יותר טוב"
למרות שקטפתי כבר מספר פעמים את התואר "בשלנית השנה" ......איזה צניעות הא ?........אני מתה על שווקי אוכל כאלה שמגיעות אליו נשים עסיסיות, בלי פן ובלי לק על הצפרניים , עם חיוך ומבט מבויישים וסירים גדולים גדולים מבריקים משפשוף של צמר פלדה וחול ניקוי , והן מושיטות למולך צלוחית......בואי תטעמי........ אחחחחחחחחח איזה עושר טעמים , כמה אהבה מושקעת בכל סיר המריח תבלינים ומלא צבעים........ אז הנה לכל אלו שטעמים, מנשנשים , וחוזרים עם קופסאות של עוגיות , קציציות ממולאים וטעמים חדשים אני פותחת שרשור של שווקי אוכל........ יאללה........ תביאו כתובות והמלצות למען נהנה כולנו
אז מה אם אתם מבשלים טעים ובסגנון עדות ישראל והתפוצות למרות שגדלתם על מרק מכובס , ואמצתם את גוש הבצק השמנוני הקרוי ז'חנון לארוחת בוקר של שבת ואתם גוזרים כל גזיר עתון שדינו מתכונים, ורצים להכין עם מקצה שיפורים שלכם ובכל פעם שאתם יוצאים ממסעדה אתם חוזרים על הקלישאה הפולנית "אין כמו האוכל בבית" או "להגיד לכם את האמת...אני מבשלת יותר טוב"