שוחחתי עם יונה לבנה

עלמה 3

New member
שוחחתי עם יונה לבנה ../images/Emo24.gif

נשאר עוד קצת .. והיא מאורגנת... עבודה מרובה.. אך היא מתגברת.. ונראה בית מקסים... בוודאי שמקסים יונתי.. כי את שם.... נשמה. כל כך שמחתי לשמוע אותה ... והדבר הכי הכי נפלא...שהבנים היו אצלה.. אמרה שהם מאד שמחים... ושמעו יחד את אייל גולן בקולי קולות....
קולולולולולו ליונה , לפיצי ולבנים בדרך החדשה והעולה... ושיהי הרבה ביחד עם הרבה אהבה וחדוה.

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

תודה עלמה על המידע זה משמח ומרגיע שאכן דברים באים למקומם,והיא מסתדרת לה לאיטה....חשוב מאוד שהבנים לצידה זה מחזק ומחמם את ה
שרק ימשיך לה טוב ...
ושלנו תהייה שבת שלום
שבת של אהבה, רגיעה,מנוחה וצבירת כוחות לשבוע הבא

עלמה 3

New member
מורכבים ומורכבות אפ'ה אתם ../images/Emo24.gif

המסך.. כאילו קפוא... יעלי, בונוסית , פרי, מעוף, סול, תמרי, נתי, B4 , נטוורק , קורין, רנה , בלונדה וכל מי שלא עולה לי כרגע ...... א'פה נעלמתם... אולי... הלכתם לכם לים.....להתרענן ולהתרחץ במי הים התיכון ... ואולי מתכוננים לארוחה השבתית.... אז קדימה קדימה ... להתפקד .. בבקשה

1נתי 1

New member
מה קרה - רוצה עוד עוגה?

עוד בגללך יחשבו שאני כזאת שפית

עלמה 3

New member
מה את לא שפית ../images/Emo35.gif

העוגות נראות נפלא... ושלא נדבר על הטעם המיוחד

1נתי 1

New member
ממש............/images/Emo8.gif

אך איזה שקט ושלוו לי כולם הלכו רעם - לאמא שלו (לבית האבלים) הגנדרנית - לחבר'ה - איך לא ?! אני והמחשב כוס קפה סיגריה אחלה

עלמה 3

New member
איזה כייף, אני עם קפה וסיגריה

אבל יש לי בת 3 , שמחרפנת אותי... רגע מנוח .. לא נותנת... וגם פה שלוו ורגוע..

rolan

New member
ואני חשבתי ששכחתי אותנו.... ../images/Emo10.gif

הגענו בזה הרגע... ריפרפתי קצת בפורום היה לנו יום מייגע עוד מעט נכנס שוב להגיב ואולי קצת לספר בינתיים שבת שלום לכולם

blonda3

New member
אני כאן..נכנסתי לאמר שלום../images/Emo24.gif

עוברת כל מיני דברים שקצת קשה לי לספר ולשתף, צריכה לארגן לי את המחשבות ואז...אולי....

היום אנחנו הולכים לים ../images/Emo24.gif

הבנתי שהוא נקי לבנתיים ממדוזות. הגל הגדול עוד לא הגיע.
מהרו מלפני שיהיה מאוחר מידי

למעלה