שוטה אבל נביא

אליה 24

New member
שוטה אבל נביא

נבואתי היא תהמדינה הזו תיקרוס וישלוט פה מלך המדינה תיקרוס כתוצאה מהגועל נפש שרוחש העם לכנסת המטומטמת והאנוכית הזו בין המדינות היחידות בעולם ששופט מטומטם אחד יכול ליקבוע גורל של חיים שלמים ומישפחה שלימה על פי מצב הרוח מארוחת הבוקר שלו זו מדינה שכול מישפחות החכי"ם נוהרים למישרות נוחות ולא לעבודות שחורות זו מדינה שבראשה עומד בובה של מדינות אחרות זו מדינה שמשלמים לדירות ועוד בדולרים ומקבלים משכורות בשקלים מדינה שדלק וקופסת סיגריות עולה כמו בית מלון וסמכו עלי יש לי תואר בכלכלה ישראלים מקופחים שלי תיתעוררו

fleaboy

New member
והנה ההודעה הלא קשורה השבועית

כל שבוע מישו אחר אני בעד לאסוף את כולם ובסוף כל חודש לבחור את המנצחת... חחח

אליה 24

New member
אההה

אז אולי תחכים אותי ותסביר לכולנו מה פירוש המילים שוטי הנבואה. ב.תפסיק ליצחוק מעצמך זה לא גורם לאחרים גם ליצחוק ח ח ח ח ח ח ח.... איך זה ניראה שצחקתי לעצמי?

RedDesert

New member
למה אתה מתעצבן...

א. הוא צחק...(נראה לי)...למרות שיש אמת בדבריו... ב. באמת מה הקשר לפורום הזה... ג. לא כולם שותפים בדיעותיך...אז תפגין אותם כמו שצריך במקום הנכון...

fleaboy

New member
רק אהבה

לא התכוונתי להעליב או לפגוע מצטער בנאדם... א. הכוונה של השם "שוטי הנבואה" (לפי מה שהם מספרים) היא שאומרים שמחורבן בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים ולילדים, וגם שכל שוטה ושיכור הכי גדולים שיש יכולים להגיד נבואה חכמה ויש להקשיב להם... ב. אני נהנה לצחוק, לי זה עושה טוב... ואם זה עושה לעוד אנשים אז סבבה ג. אין לי בעיה עם הדעות שלך, אני אפילו מסכים עם חלקן (ממה שכתבת פה), אבל כאן זה פורום של הלהקה, ולא פורום נבואות או פורום פוליטיקה וזה לא המקום.

RastaIntrusta

New member
חחחחחחחחח!!!

מי שצריך סיגריות גם סובל וגם מנקה את הכיס? זה מסר חסוי של לא לעשן במקומות ציבוריים.

למעלה